virodovs Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 par cik gandrīz neko nesaprotu no programām kas man kā parastam cilvēkam liekās sarežģītas reģistrējos http://mail.multiboss.com/ epasta sistēmā kur man ir iespēja pievienot un nosūtīt failu pat līdz 2 gigabaiti, man nau saprotams kādēļ citi programmu izstrādātāji tik maz domā par parastiem cilvēkiem un sarežģī failu pārsūtīšanas un saņemšanas procesu , vismaz interfeisa ziņā failu pārsūtīšanas lapas es spēju izturēt aptuveni 5 minūtes, un tad manai pacietībai mērs ir pilns. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 Man atkal nav saprotams, kurš pie pilna prāta sūtīs 2GB pa e-pastu. 99% no esošajiem e-pasta servisiem tik lielus attačmentus vienkārši nepieņems. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 , man nau saprotams kādēļ citi programmu izstrādātāji tik maz domā par parastiem cilvēkiem un sarežģī failu pārsūtīšanas un saņemšanas procesu , vismaz interfeisa ziņā failu pārsūtīšanas lapas es spēju izturēt aptuveni 5 minūtes, un tad manai pacietībai mērs ir pilns. 1. 50 % mailu klientu nevar pievienot HTML , preciizak var bet tas var veiksmiigi tikt uztverts kaa HTML un taatad attelojams gabals. 2. Kaa jau bubu mineja lielakaa dalja klienu/serveru sadu blakji vienkarshi nenjems pretii 3. kaada vaina no failu apmainjas servisiem ??? Iedod link kur atrodas fails, un viss , peec klikskja jau piedavaa nokazhat 4. pastav jau daudz citu iespeju nosuutiit failus, kautvai tas pats Skype 5. Ja fails ir 2 GB tad japadoma vai vispar ir pratiigi to dziit cauri tiklam, jo nekad nevar zinat kads pieslegums ir klientam , Diezvai vinsh buus seviskji laimiigs sanjemot skices ~~2gb, ja jamaksa par trafiku ... 6. e-mails tomer vairak domats Tiru zinjojumu nosuutisanai, nevis failu parsutisanai 7. pat ja serveris atalstiis 2Gb sanjemsanu, tad liela varbutiiba ka klients to vienkarshi nesanjems, jo tik gigantisks fails tiks noblokjets (atispami etc. 8. man tomer skjiet ka viena e-maila maksimalais izmers tomer ir ierobezots (tiri fiziski) , jo realitate tas fails tiek sakodets ar BASE 64, un taatad sekojoshi vairs nebuus 2 GB pet krietni lielaks & laiks kamer sapakos & atpakos .. 9. pamegjini nosuutiit kautvai 100Mb atazhu --> nosaushes kamer Antivirus vinju nocekos & parsuutiis... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
virodovs Posted March 22, 2009 Author Report Share Posted March 22, 2009 skaipaa ir baigi baigi ilgi jaagaida, es vienreiz tur meeginaaju 1 gb nosuutiit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 skaipaa ir baigi baigi ilgi jaagaida, Skaips tachu stradaa peec principa p2p taa kaa viss atkariigs no tava Interneta piesleguma uplad atruma, kas nebuut nav tas pats kas download (parasti upload ir krietni lenaks) -- Un suutot e-mailu buus Vel lenak, jo kajau mineju viss tiek kodeets BASE 64 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
virodovs Posted March 22, 2009 Author Report Share Posted March 22, 2009 Nu man pa skaipu aptveni 1 gb suutiijaas loti ilgi, bet tajaa epastaa man to izdevaas pielikt pa 2 stundaam, no taa pasa datora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 virodovs -> a esi parliecinats ka otraa galaa speeja to failu panjemt atri ??? jo p2p tomer ir 2 datoru kopa, nevis Atrs serveris ar milzu 'trubu' + tavs kompis ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laurisnet Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 Man atkal nav saprotams, kurš pie pilna prāta sūtīs 2GB pa e-pastu. 99% no esošajiem e-pasta servisiem tik lielus attačmentus vienkārši nepieņems. Te jau ir tas prikols, ka tie 2 GB kas tur tiek piedāvāti tie neiet attačmentā, tie faili uploadojas uz servera un automātiski tie vēstules saturā ielikts links uz failu. Attačmentā tur cik patestēju aiziet kādi 10 MB. Bet fiška tā laba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 .. un automātiski tie vēstules saturā ielikts links uz failu.. Un automatiski vestule nonak spama sadaljaa (ja pat netiek nodzeesta) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
virodovs Posted March 22, 2009 Author Report Share Posted March 22, 2009 man vismaz pagaidaam iet no multibosa uz inboxsu bez probleemaam, braalis Dublinaa saneema, tiesa tas bija 1,2 gb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
black Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 kurš, būdams pie pilnas saprašanas, varētu gribēt sūtīt e-pastu ar 2GB pielikumu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
virodovs Posted March 23, 2009 Author Report Share Posted March 23, 2009 man vajadzēja sūtīt kāzu video uz dublinu, caur multibosu tas man izdevās. ja ir citas altenatīvas kā tādu apjomu nosūtīt bez maksas būšu pateicīgs ja man pateiksiet, skaype nu nau taa labaakaa vieta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 virodovs -> kautvai inbox.lv failu glabatuve ( max Upload vienaa piegajiena ir 700Mb, kopejais 10Gb ), bet nu pastav tachu iespejas to failu sagriest/saarhivet , ta ir tikai viena alternatiiva. P.S. vispar ir Neprats sutiit 1 milziigu failu, jo kas notiks ja partruuks conekts?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biospirt Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Nu man pa skaipu aptveni 1 gb suutiijaas loti ilgi, bet tajaa epastaa man to izdevaas pielikt pa 2 stundaam, no taa pasa datora Kā jau te tika minēts, tad viss atkarīgs no upload/download ātruma, bet par skype runājot- ja ir ieslēgts "firewall", tad der pārliecināties, vai skype ir ielikts pie "exceptions", savādāk standarta pārsūtīšanas ātrums bij kkur ap 3kb/s Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Vai tad tieši tādu failu sūtīšana nav tieši tas, ar ko DC un torrenti attaisno savu legālo eksistenci? (: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts