Raivis.purins Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Esmu izlasījis tādu grāmatu PHP 4 spravočņik Lielākoties tiek parādītā funkcija un tās sintakse bez pielietojuma. Tāpēc radās tāds jautājums. Kādus informatīvos avotus Jūs varētu piedāvāt, kuros varētu sākt apgūt php koda pielietojumu, no primitīvāka uz sarežģītāku. Būšu pateicīgs par jebkādu norādīto informācijas avotu. Kaut ko esmu ieskicējis sev galvā no tizag.com, bet tas laikam ir pārāk vienkārši, vajag jau tomēr brist uz priekšu! Visiem forši pavadīt brīvdienas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Esmu izlasījis tādu grāmatu PHP 4 spravočņik njaa, varbut tomer pamekle kadu gramatu par pashu valodu?? nevis rokasgramatu, kas tomer ir domats ka info matreals ... P.S. aprinoju tavu pacietiibu, vai Enciklopedijas arii lasi no vaka liidz vakam ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raivis.purins Posted March 21, 2009 Author Report Share Posted March 21, 2009 njaa, varbut tomer pamekle kadu gramatu par pashu valodu?? nevis rokasgramatu, kas tomer ir domats ka info matreals ...P.S. aprinoju tavu pacietiibu, vai Enciklopedijas arii lasi no vaka liidz vakam ?? Brīžiem lasu! Ja tas man liekas saistoši! Saprotu, ka tā grāmata īsti nav mācību literatūra, skaitās, kā piezīmju blociņš cilvēkiem jau ar zināšanām, kurā vnk. ik pa laikam var iemest aci. Bet mācīties taču gribas! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 nesaprotu cilvēkus, kuri izmanto grāmatas kā referenci, tam tak ir normālas onloine dokumentācijas, kuras ir daudz ērtāk un galvenais ātrāk izmantot savienojumā ar meklētāju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Parasti ir tā, ka vajag laicīgi apstāties, ja ej nepareizā virzienā. Bet manuāļa izlasīšana par sliktu nebūs nākusi. Meklē grāmtas, kuras ir apmēram PHP for beginners, Building websites using php and mysql, utml.., parasti tās sākas ar Hello, World! piemēru un grāmatas gaitā pakāpeniski tiek izstrādāta lapa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raivis.purins Posted March 21, 2009 Author Report Share Posted March 21, 2009 Parasti ir tā, ka vajag laicīgi apstāties, ja ej nepareizā virzienā. Bet manuāļa izlasīšana par sliktu nebūs nākusi. Meklē grāmtas, kuras ir apmēram PHP for beginners, Building websites using php and mysql, utml.., parasti tās sākas ar Hello, World! piemēru un grāmatas gaitā pakāpeniski tiek izstrādāta lapa. Līdz hello world es jau esmu ticis + vēl mazliet ar datu vienkāršotu ievadi bāzē + izvadi arī esmu saskāries, laikam jau tikai jāturpina rakt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Protams, darbs dara darītāju :) Neviens vēl nav piedzimis kā PHP programmētājs :D Bet laba grāmata noteikti palīdzēs ātrāk saprast.. PHP in Action varētu būt laba http://www.manning.com/reiersol/, ir vēl daudzas citas, arī krieviski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raivis.purins Posted March 21, 2009 Author Report Share Posted March 21, 2009 Danke šūn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts