Jump to content
php.lv forumi

Raivis.purins

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    106
  • Joined

  • Last visited

About Raivis.purins

  • Birthday 04/24/1981

Profile Information

  • Location
    Pilsēta

Raivis.purins's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Vari man aizsūtīt kaut kur uz gataviem piemēriem, sen neesmu vispār neko darījis šajā sakarā, pat sintaksi būšu piemirsis.
  2. Interesē vienkāršs kods ar kura palīdzību es varētu skipot intro lapu uz citu iekšlapu, gadījumā, ja persona jau šo lapu apmeklē otrreiz. Nezinu pēc kā taustīties, domāju, ka vajadzētu jau arī būt kādiem gataviem snipetiem šajā jautājumā.
  3. klau, labprāt paklausītos Jūsu viedokli. Pēc kāda principa tiek darbināti tiešsaistes sms senderi?
  4. Tagad viss strādā lieliski, galvenais jau arī ir saprast,kāpēc mācību piemērā ir kļūda un ar ko Tevis dotais piemērs atšķiras no tā. Jāsaprot tad kāpēc tieši šādi tas nostrādā.
  5. Paskaties linkā, kuru iemetu, tur ir šis piemērs,patiesībā tas arī ir viss kods.
  6. ļoti apgrūtinoši ir apgūt kaut ko, ja uzreiz, kad rodas jautājums, nav pie kā pakonsultēties. Lieta sekojoša, esmu izveidojis divus teksta laukumus ar instances nosaukumiem, viens dinamiskais otrs ievades teksta laukums. Rezultāts it kā ir, bet mani neapmierina,jo izvada tikai pēdējo nospiesto taustiņu. Kods: function updateOutput(event:TextEvent):void { var pressedKey:String = event.text; outputText.text = "You typed: " + pressedKey; } entryText.addEventListener(TextEvent.TEXT_INPUT, updateOutput);
  7. Nevajag lieki muti dzisināt, es savā laikā ar html 1.0 strādāju. :) Paldies par norādēm!
  8. Kā arī, pēc tevis teiktā noprotu, ka es varu taisīt lielāku to flaša video,nekā vidējais statistiskais ekrāna izmēra rādītājs,un brovserī man tas samazināsies?
  9. Vari kaut ko sīkāk pastāstīt pastāstīt par to JS. es varētu pameklēt kaut ko netā.
  10. šajā sakarā man ir vairāki jautājumi. Sen neesmu neko darījis, bet tagad reiz ir pienākusi vajadzība uzlikt vienu portfolio lapu, kas ir veidota flašā. Jautājumi ir sekojoši. Vai ir iespēja pārbaudīt ar kādas izšķirtspējas ekrānu tiek lapa aplūkota, jo katrai izšķitspējai es gribētu uzlikt savu keisu. Varbūt varētu norādīt vismaz pēc kādiem parametriem es varu atrast iekš php manuāļa. Jo ja nemaldos, tad var noteikt IP, pēckuriem varētu iestatīt cepumiņus, lai cilvēkam piemēram divreiz stundā nav jāskata intro lapa, vēl var noteikt izmantojamo browseri, bet mani interesē tieši izšķirtspēja. Jautājums divi. Kā var iestādīt cepumus vienam un tam pašam klientam uz vienu stundu? Jautājums trīs. Switch case sintakse. Paldies par atsaucību!
  11. Tāpēc priecātos, ja kāds varētu izskaidrot. Neesmu Javasc. vispār acīs redzējis. :) Kas ir bla(lielabilde)? <img src="'+bilde+'">? tās ir no db izvilktās lielās bildes adreses un nosaukumi?
  12. Es mazliet to Javaskriptu nesapratu, bet vispār Tu esi otrais cilvēks, kurš man iesaka izmantot javas scriptu. Visi zināmie lightboxi, tickboxi etc neder, paldies par ieteikumiem.
×
×
  • Create New...