Janka no Benzin Tanka Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Sveiki! Neziu kā lai savādāk pasaka, bet man vajadzētu IRC BOT IN PHP, pat ne botu, bet vnk kodu. Gribētu lai viņš dara sekojošo: kad ielādē lapu, tad norādītais niks ieiet IRC serverī, identificējas, ieiet norādītajā kanālā un pasaka norādīto teikstu. Esmu meklējis mātē GOOGLĒ šo skriptu vai k-ko līdzīgu, bet ko esmu atradis, 90% nestrādā un ar pārējiem 10% problēmas. Esmu iesācējs php un it sevišķi šajā jomā. Kas labi pārzin php, tam nebūtu problēma tādu uzrakstīt. Varbūt kāds var palīdzēt?? P.S Lūdzu nelikt bezjēdzīgus komentārus, kā to dara parasti citos forumos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 PEAR irc klase strādā. var pat izrāvēt, lai worko bez visas PEAR bibliotēkas. pats kādreiz niekojos ar irc botu - strādā Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janka no Benzin Tanka Posted March 17, 2009 Author Report Share Posted March 17, 2009 Delfīn, piedo pa stulbu jautājumu, es vnk iesācējs PHP - kas tieši ir PEAR irc klase? Varbūt vari iemest kādu paraugu? Esmu mēģinājis ļoti duadz skriptus, bet nekonektējas klāt, varbūt vajag ieslēgt php konfig failā lādu funkciju?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 Paskaties sho: http://pear.php.net/package/Net_SmartIRC/redirected Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janka no Benzin Tanka Posted March 18, 2009 Author Report Share Posted March 18, 2009 Bet tas Net_SmartIRC uz WIN darbojas? Un kur tur ir k-kāds konfig fails? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphius Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 Bet tas Net_SmartIRC uz WIN darbojas?Un kur tur ir k-kāds konfig fails? Jei Bogu...man iesacejam nepielec, kas php kodaa ir tads kas uz linux iet bet uz win ne... Bet tas taa starp citu, tagadejais domu lidojums Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janka no Benzin Tanka Posted March 18, 2009 Author Report Share Posted March 18, 2009 Jei Bogu...man iesacejam nepielec, kas php kodaa ir tads kas uz linux iet bet uz win ne...Bet tas taa starp citu, tagadejais domu lidojums ja neko sakarīgu envarēji uzrakstīt, kas varētu man palīdzēt, tad varēji nepiemēslot šo postu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faks Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 (edited) irc bota kods irc bota kods bez laika limita lieto uz veselibu iekope sava weba .php failu palaid browseri http://manalapa.lv/bots.php vins ieladejas un tas ari vis protams rekomendejas turet vala jo unja izmet vinu ara :) Edited August 16, 2009 by Faks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts