Jump to content
php.lv forumi

Janka no Benzin Tanka

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Janka no Benzin Tanka's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ir datubāze ar vienu tabulu "points" (username, points). Man vajadzīgs mysql_query(), lai izdarītu šādu funkciju: Ja iekšā tabulā jau ir tāds username, tad pieskaita punktus; Ja tabulā nav tāds username, tad ieraksta pa jaunu username un punktus. Palīdziet uztaisīt precīzu kodu. Pagaidām ir šāds, bet nestrādā kā vajag. $run111 = mysql_query("SELECT * FROM `points` WHERE `username` = '$name'"); if (mysql_num_rows($run111) > 0) { mysql_query("UPDATE INTO `points` (`points`) VALUES ('1') WHERE username = '$name'"); } mysql_query("INSERT INTO `points` (`username`, `points`) VALUES ('$name', '1')");
  2. O, paldies! Tagad strādā gandrīz perfekti :)
  3. Skripts tagad izkatās šadi: <?php $ip = "127.0.0.1"; $ports = "27052"; $socket = fsockopen("udp://".$ip, $ports, $errno, $errstr, 1); $cmd = "\xFF\xFF\xFF\xFF\x54Source Engine Query\x00"; $lenght = strlen($cmd); fwrite($socket, $cmd, $lenght); $response = fread($socket, 1); if (!empty($response)) { echo "<center><p style=\"font-size: 12px Tahoma; font-weight: bold; color: #00FF00;\">Online</p></center>"; } else { echo "<center><p style=\"font-size: 12px Tahoma; font-weight: bold; color: #ff4400;\">Offline</p></center>"; } ?> Bet tāpat ilgi lādē. Varētu būt vaina FW? Jo k-kad sen, šis pirmais skripts strādāja perfekti. Tagad cits FW, un nestrādā tā kā vajag.
  4. Nesanāk man k-kas, errorus met. Varbūt vari iekopēt visu skriptu pārtaisīto?
  5. Labdien! Man lūk ir šāds skripts: <?php $ip = "127.0.0.1"; $ports = "27051"; $socket = fsockopen("udp://".$ip, $ports); $cmd = "\xFF\xFF\xFF\xFF\x54Source Engine Query\x00"; $lenght = strlen($cmd); fwrite($socket, $cmd, $lenght); $response = fread($socket, 1); if (!empty($response)) { echo "<center><p style=\"font-size: 12px Tahoma; font-weight: bold; color: #00FF00;\">Online</p></center>"; } else { echo "<center><p style=\"font-size: 12px Tahoma; font-weight: bold; color: #ff4400;\">Offline</p></center>"; } ?> Viņš pārbauda, vai norādītais ports eksistē. Problēma tāda, ja ports neeksistē jeb process ir offline, tad viņš ļoti ilgi viņu lādē, apmēram minūti. Kad ports eksistē jeb process ir online, tad viņš monemtāli viņu pārbauda. Ko skriptam vajadzētu samainīt, lai viņš momentāli arī pārbaudītu, kad process ir offline?
  6. Man nevajag lai viņu tikai atver, man vajag lai viņu nolasa un izdara, kas skriptā norādīts. P.S. OS: win xp Cik sapratu man vajag uztaisīt .bat failu, kuru palaist caur schedule task, piemēram SET PATH="D:\kautkur" start php.exe mansphpfalis.php ?
  7. Skripts darbojās, visu izdarīju caur schedule task, bet viņš tikai atvert caur Zend Development Enviroment un neko nedara.
  8. Atradu kur. Tur, Schedule Task, izvēleties to .php failu un viss?
  9. Ar portu tiku galaa, tagad vis ok. vajag tikai sataisit lai visulaiku cheko to php failu. Tur, Schedule Task, izvēleties to .php failu un viss? Tiko velreiz pārbaudīju, var mazākais uzlikt tikai katru dienu, vai kad kompis ieslēdzas, vai log on.
  10. tur laikam mazākas var 1 dienu uzlikt, bet man vajag laik ik pa minūtei pārbauda.
  11. šajā variantā win - vai tad tur var ielikt .php failu ?
  12. Un velviens jaut., varbūt kāds zin, kapēc tas skripts kas aukstāk, nevar atvērt 27015 portu?
  13. paldies, jau atradu :) Bet kā lai uztaisa , lai vislaiku k-kas to skriptu pārbaudītu? k-kāds softs vai kā? Un velviens jaut., varbūt kāds zin, kapēc tas skripts kas aukstāk, nevar atvērt 27015 portu?
  14. Sveiki. Vai var kāds palīdzēt ar šādu skriptu, ja nevar atvērt portu pēc šāda skripta: <?php $site = "php.net"; $port = 80; $fp = fsockopen($site,$port,$errno,$errstr,10); if(!$fp) { echo "Cannot connect to server"; } else{ echo "Connect was successful - no errors on Port ".$port." at ".$site; fclose($fp); } ?> tad nosūtas uz epastu vēstule... ?
×
×
  • Create New...