ecoc Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Parse error: syntax error, unexpected ';', expecting T_FUNCTION in /home/musicna/public_html/music/includes/form.php on line 1 Form.php : http://paste.php.lv/ea94393f3eb2a2dda923e0...5fbfb8?lang=php Nezinu kapec metas tas syntax error ! Varbut kads var palidzet ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kechums Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Tā jau viss labi, tikai pēc šīs daļas <? class Form{ var $values = array(); viss tālākais ir komentārs, vienā rindiņā kodu rakstīt nav diez ko pārskatāmi arī. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ecoc Posted March 4, 2009 Author Report Share Posted March 4, 2009 Ja viss būtu labi , tad nemestu arse error: syntax error, unexpected ';', expecting T_FUNCTION erroru ! Koda ir kļūda , kāds simbols nav pielikts , vai kaut kas nevajadzīgs. Lieta tāda ,ka es nezinu kas tieši ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 ecoc, tieši tādēļ, ka viss ir sarakstīts vienā rindiņā arī ir problēma. // nozīmē, ka komentārs turpinās līdz rindiņas beigām. Tā ka pamēģini šo: http://paste.php.lv/1a4700962ffa1d3e6ae0ae...35a3b9?lang=php Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounkuls Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 (edited) to parse error jau tāpēc arī izmet, viss aiz // skaitās komentārs, sanāk, ka neesi normāli nobeidzis php rindiņu. Vēl iesaku no short open tags atbrīvoties, var būt problēmas kā minimums ar xml izvadi. Tas gan ne visiem un vienmēr ir būtiski, bet nu labāk ir uzreiz <?php......, es jau ar esmu grēkojis un tagad galvoju, ka nav tā vērts. Edited March 4, 2009 by mounkuls Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts