RaaapuLis Posted October 25, 2008 Report Share Posted October 25, 2008 http://paste.php.lv/8208?lang=php Kas koda ir nepareizs? Un kapec neizvada datus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted October 25, 2008 Report Share Posted October 25, 2008 Man tagad jālasa tas būs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaaapuLis Posted October 26, 2008 Author Report Share Posted October 26, 2008 nu nebutu slikti ja kads palidzetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jamesons Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 Varētu nedaudz sīkāk uzrakstīt savu problēmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaaapuLis Posted October 27, 2008 Author Report Share Posted October 27, 2008 Nu problēma tāda kad neizvada nevienu servera datu Link to comment Share on other sites More sharing options...
daviskrex Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 ātri ar acīm pārskrienot pāri neredzēju nevienu vietu, kur kautkas tiktu izvadīts, izņemot vienu errora mesidžu, bet ja kļūdos, tad sry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaaapuLis Posted October 29, 2008 Author Report Share Posted October 29, 2008 nee pareizi jau saprati, bet tapec jau es, ka izvadit no shii koda kkadu info? un vai vispar sanaks? cik esmu emginajis nesanak Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Tas ir vienkārši ārprāts cik nesakarīgi var izteikties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KarlisBa Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Man jau likās, ka kaut kur biju jau par šo lasījis un ka Tu tieši biji prasījis, bet nevarēju atminēties. Tad nu šodien sērfojot pa daž ne dažādām lapām uzgāju tieši to ko biju atminējies un par laimi neko nebiju sajaucis. Izskatās jau ka tu vien laikam esi aizmirsis, ka jau esi reiz par šo problēmu jautājis, tad nu es tev palīdzēšu un iedošu linku, kur viss jau vienreiz Tev ir izklāstīts no a-z. Varbūtās jau ne no a-z, bet tomēr ir tak reiz pa reiziei jāpielieto tā pumpa starp pleciem savādāk viņa tur pa velti karājas. :) http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=31892 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaaapuLis Posted October 30, 2008 Author Report Share Posted October 30, 2008 nē tu jauc, šis ir cits skripts. Kaut kas līdzīgs ir, bet ne tas ko vajag. Ludzu pasakiet vai kods straadaa vai ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 Kāpēc pats nepārbaudi strādā vai nestrādā kods? Palaid un apskaties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts