jork Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 (edited) Tatad jautajums sekojos , man ir gatava template html ! Bet visi linki kuri mala ir nestrada , bet man vajag ,lai visi strada ! Rekur bildes ka es domaju : Es uzspiezu uz pirmo linku kurs strada vins atver sana tekstu kas atrodas ieks tas lapas piemeram link1.html Tagad es spiezu uz otru linku , un atveras citi teksti ( manis pasi rakstitie ) Ka ,lai es to izdaru ? Es nemu gatavu template un tur tikai bija viens index.html fails ! un img mape ! Tagad kad es spiezu uz citiem linkiem visu laiku ver to pasu index.html vala . Edited October 12, 2008 by jork Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 HTML'ā linkus taisa ar a elementu: http://www.w3.org/TR/html4/struct/links.html Atrodi tajos failos <a href="blah.html">Something</a> un nomaini href atribūtu uz sev vajadzīgo URL'i. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jork Posted October 12, 2008 Author Report Share Posted October 12, 2008 (edited) Ne nu man vajag ta , es piemeram izveidoju jaunu dokumentu download.html tur es salieku ieksa visu nepieciesamo linkus utt... Tad es index.html faila nomainu otro linku uz nosaukumu download un noradu linka atrasanas vietu ar <a href="download.html">Downloads </a> Bet ka lai es izdaru lai vins to download lapu rada tapat ka index lapu ? Ieks tas pasas Lapas , cerams saprati domu ? Rekur bilde Edited October 12, 2008 by jork Link to comment Share on other sites More sharing options...
eT` Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 (edited) Tātad paņem pārskati visu index.html lapas kodu un paņem visu parkopē jaunā failā downloads.html un izdzēs vidus tekstu un aidā :D Edited October 15, 2008 by eT` Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts