Klez Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 ja tas ir win un ir iesleegts sistem restore , var meeginaat restore taisiit .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 ja tas ir win un ir iesleegts sistem restore , var meeginaat restore taisiit .... megjinat jau var, bet tas jau neuzcels nodzestos failus no mironjiem .... bija viens softs kas labi cela failus no mironjiem skjiet ka Tiramisu , vai kautkaa taa ... (nu stipri nosaukums bija liidziigs Ediena nosaukumam ) Sen vinju nesmu lietojis, bet savulaik vinsh bija viens no speciigakajiem softiem sajaa jomaa --> Lai cik divaini tas neizklausiitos, bet vareja dabuut araa dalju datus no Q-Formated diska (kadus 30-50%) ... -- Uz P120 1 giga izkasisanai gan vajadzeja pat 24h :( . .. bet nu ja vajadziiba spiezj .... (kasija burtiski pa baitiem ... kraujot tos citaa diskaa ...) --- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wuu Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 Īsti vīri bakupus netaisa. Ierēcu +1 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 Failu atgūšanai - http://www.digitalforensicssolutions.com/Scalpel/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
marrtins Posted October 9, 2008 Report Share Posted October 9, 2008 par taam tatubaazeem jaa. bet vari taisiit katrai db atsevishki ... --opt --databases DB_VAARDS marrtins - jebkuraa gadijumaa vismaz ir backup :) taa kaa man uz servera ir tikai 13 baazes, tad iipashi nesatraucos :) maajas lapas db tiek taisiits atsevishks backup - viss paareejais vienaa :) Es to visu ļoti labi zinu :) Protams, mazpadsmit db un +1 db mēnsī tas derēs, bet visādi citādi var "aizmirst" pievienot kādu datubāzi backupam :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted October 9, 2008 Report Share Posted October 9, 2008 Es parasti izmantoju GDB (Get Data Back) pie Q-Format parasti var dabuut visu atpakalj .... un arii no bojaataam failu sistēmām ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts