Jump to content
php.lv forumi

Datubāzes exsports: Netieku gudrs


foxsk8

Recommended Posts

Tātad lieta sekojoša. Stāv DB uz Freehostia, to vajag dabot lejā, ok ņemu kā vienmēr exportēju, DB izmērs kaut kur 32 MB, bet rēali vairāk par 14 MB es nevaru novilkt, atliek vilkt pa daļām, ļoti neērti.

 

Otrs prikols atkal, uz jauno serveri max 2 MB uploads, ņemu big dump un lādēju augšā, tavu brīnumu, atkal tie encodingi nobeidzās.

 

Tātad ko varētu šajā lietā darīt?

 

Itkā jau nevajadzētu būt tādam jokam, ka tikai 14 MB novelkās un ne vairāk, ne mazāk, provēts uz vairākiem browseriem, vairākiem PC. Varbūt ir kāds scripts, toolis, kas varētu to limitu kaut kā apiet un novilkt pilnībā visus tos 32 MB?

 

+ varbūt encode gļuks rodās tur, kad no vienas vietas veicu exportu pa prasto, bet otrā importu ar big sql, jo savādāk tad supportam jāraksta un tur pajies pāris dienas. Ir kādi varianti?

Link to comment
Share on other sites

Tur jau tā lieta, ka tur viss ir sačakarēts, nav tādas iespējas, skatos, pat jēdzīgs import uz viņa nav. Tāpēc grūti tagad veikt salīdzinājums starp serveriem, lai viss būtu okey uz jauno.

Link to comment
Share on other sites

foxsk8,

tam freehostia pie db attaalinaati var piesleegties ?

ja nevar attaalinaati uztaisi savu skripteli, kas datus no db ieliek piem xml`aa .... vai vienalga kaadaa failaa un tad noka4aa to failu ...

vai veel var pielabot phpmyadamin un uztaisiit vinjam fiichu lai dumpo kaut kaadaa failaa nevis uz ekraana ...

 

ar ko tu dampo to DB? phpmyadmin?

tie 32MB ir plain textaa vai jau izmantojot kompresiju ?

Edited by Klez
Link to comment
Share on other sites

Plain text, bez kompresijas. Grozies kā gribi 14 MB. Ok izlīdzējos beigās ar to, ka visu datubāzi sadalīju visu laiku pa 5 table un vilku lejā, lielākās pa vienu. Viss sanāca okey. Primo reizi saskāros ar tādu prikolu, ka 14 MB tik nonāk, ne vairāk, ne mazāk, izmantojot dažādas metodes.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...