Aleksejs Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Nezinu, cik daudz/maz ir iespēju šim, bet ja nu kādam ir alerģija pret phpMyAdmin, bet ir nepieciešamas webisks MySQL administrēšanas rīks, tad varbūt ir vērts uzmest aci: http://sqlbuddy.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Šis jau atgādina HeidiSQL vai MySQL Front, pie kuriem esmu piešāvies un PhpMyAdmin vairs īsti negribas redzēt. Vēlāk uzlikšu, notestēšu. Pēc skrīniem izskatās ērtāks par PhpMyAdmin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted August 20, 2008 Author Report Share Posted August 20, 2008 Drosmīgie var iemēģināt arī šo: http://mywea.com.ar/ Nu, atzīstas, kurš momentā zināja, kurai valstij ir AR domēns? ;) Mani pirmie divi minējumi bija garām ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Ha, iepriekš nezināju, bet iešāvās ar pirmo reizi prātā, ka Argentīna. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted August 20, 2008 Author Report Share Posted August 20, 2008 Man atkal visu laiku ap bijušajām PSRS republikām. Pirmā ienāca prātā Armēnija un tad Azerbaidžāna, vēl pie sevis padomāju - tas gan būtu savādi ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilots Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 ja nu kādam ir alerģija pret phpMyAdmin Kādēļ lai kādam būtu alerģija pret phpmyadmin? Ar to es domāju, kādi tad būtu galvenie argumenti lai pārietu uz kādu citu mysql klientu? (Es neko citu neesmu lietojis kā vien phpmyadmin) // es ar pirmo iedomājos Armēniju skatoties uz .ar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martins256 Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 sqlbuddy ir 1 failā! Tādu būtu viegli uzstādīt vietās, kur nav PMA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Es savukārt neko citu kā vien mysql.exe neesmu lietojis. Bet nu jā, mūsdienās jau daudzi "programmē" ar peli ;) (neuztvert nopietni) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roze Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 sqlbuddy ir 1 failā! Tādu būtu viegli uzstādīt vietās, kur nav PMA Uhh? Tajā linkā http://sqlbuddy.com/download/ piedāvātā versija satur kaudzi ar failiem... Kur tur viens? Vien .zip fails? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 lol , bubu , man ar vienreiz bija kaut kāds , ķip datoru iztīrīt , kad vēl biju sīks , vai pat tur latviesu valodu ielikt vai ko neatceros , tas tik ar cmd un pogām strādāja , peli nahrenizēja :) to martins256 , es ar nesaprotu par kādu vienu failu tu runā! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Kādus slimus suņa murgus tu tur runā, waplet? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 (edited) ai laikam kam vajadzēs saprast , tas sapratīs, izstas ka nevienam nevajadzēs :D Edited August 20, 2008 by waplet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martins256 Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 ai sajaucu šito ar vienu citu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted November 18, 2008 Author Report Share Posted November 18, 2008 Starp citu ir arī iztulkots latviski. Nezinu, cik noderīgi, bet īstenie latviešu valodas cienītāji, iespējams, novērtēs. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntw Posted December 8, 2008 Report Share Posted December 8, 2008 Es tuliņ aizsākšu baigo offtopiku. Kas phpmyAdmin vainas ? p.s. ar....argentīna ? vienīgais kas šaujas galvā... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts