Jump to content
php.lv forumi

jquery help


test2

Recommended Posts

Tātad tākā es vispār nemāku ajax nolēmu paņemt gatavu libary jquery, un tagad man ir tāda vajadzība pēc skripta, man vajag tjipo tā:

 

Jūzeris kko ieraksta inputa laukā, nospiež submit (index.php) un jquery "aiziet" pie viena faila (test.php) , un nosūta viņam post datus, piemēram name = andris,

un tad to ko tas test.php uzrāda nosūta atpakaļ un uzrāda tajā index.php, piemēram, Tavs vārds ir andris!

 

Lasiju jquery manuāli, bet tur tikkai šitāds code pieejams:

 

$.post("test.php", { func: "getNameAndTime" },
 function(data){
alert(data.name); // John
console.log(data.time); //  2pm
 }, "json");

 

Bet tas nav, ka sman vajadzīgs, un goglē arī meklēju, ir jau kkas, bet nemāku pārbeidot tākā man vajag! Tāpēc lūdzu izpalīdziet nabaga cilvēciņam!

Link to comment
Share on other sites

Tur jau tā lieta, ka es nemāku pielabot! Tākā, ja ir kāds kurš māk, lūdzu palīdziet, es nevaru mācīties tagad jquery dēļ viena šitāda šita, lūdzu! Un mācīties kkādu jaunu javascript libary man arī nav laika! Es vēlāk apsolu iemācīšos, bet lūdzu palīdziet tas ir ļoti steidzami!

Link to comment
Share on other sites

Nē pilnīgs bulšits , Jums vajag , lai es iemācītos, ja nē es turpināšu rakstīt šādus GIVE ME A CODE topikus!!

P.S man tajā kodā nevar nekas būt skaidrs, jo viņš dara vispār kkādu murgu, man vajag, lai dara to , ko man vajag! Saproti , man nekas nav skaidrs, es nevaru neko viņā editēt, jo nepazīstu toi libary nu tak lūdzu palīdziet, iedodiet gatavu code! Tas bija domāts , kā piemērs jquery post datu nosūtīšanai php failam...

Link to comment
Share on other sites

Lūgties ir forši, jā, to neviens tev nav aizliedzis.

Bet paskaties no otras puses - piemēram, andrisp (un daudzi citi) droši vien strādā par webdeveloperi. Šitādus skriptus kādus tu nepārtraukti prasi, viņš(i) raksta ikkdienas nopelnot algu. Nu un tev tagad neliekas bezkaunīgi te visiem tā prasīt bezmaksas uzrakstīt tavus skriptus?

Tas būtu tas pats, kas, ja tev salūztu automašīna. Tu aizvestu to uz remontu un sāktu lūgties, lai saremontē bez maksas. Jo tas taču ir nieks, remontu automehāniķis labi māk darīt - tad kāpēc gan viņam nesaremontēt tavu mašīnu bez maksas, ne?

 

Parādi, ka tu mācies, ka tu gribi un mēģini saprast, ko tu pats raksti - un tev visi palīdzēs, gan ar padomu, gan ar kodu.

Bet no tukšas vietas uzrakstīt gatavu kodu... Šis nav īstais forums tam.

Link to comment
Share on other sites

Vienmēr jau var arī neizmantot jQuery.

Piemēram, var postot uz iframe

<form action="test.php" target="iframe_name" method="post">..</form>

<iframe src="" name="iframe_name" id="iframe_name" frameborder="0" style="width:0px; height:0px; display:none;"></iframe>

 

un tajā test.php ielikt javascriptu ar php

<script type="text/javascript">parent.alert('<?php echo $_POST['name']; ?>')</script>

 

Protams, alert vietā var izsaukt arī kādu funkciju, kas jau ir parent dokumentā, padodot vajadzīgo parametru, un tālāk jau dara ar atbildi, ko vajag

Edited by indoom
Link to comment
Share on other sites

Nu vaitad šī ir kkāda entā reize? Man, personīgi, šī ir pirmā, reize, kad lūdzos, lai man iedod kko gatavu, un runa jau nejiet par kko sarežģītu, vismaz man tā liekas, tāpēc cerēju, uz kādu, kurš labrāt izpalīdz citiem, man palīdzēs! Un man nav kauns prasīt, ja man ir šāds laiks, kad es nevaru atlikt laiku , lai iemācītos.

EDIT: nē tikkai ne fraimes!!!

Edited by test2
Link to comment
Share on other sites

Automašīnai riepu nomainīt arī nav nekas sarežģīts, vismaz man tā liekas. Bet vai kāds automehāniķis to tavā vietā darīs par baltu velti, ja tev pašam nebūs laika nomainīt savai mašīnai riepas?

Link to comment
Share on other sites

Nu lūdzu beidz man skaidrot, es pats apzinos, ko es jautāju! Cerēju vnk, ka būs kāds, kuram nav grūti un žēl, par to prasīt naudu!

Tikpat labi es varu pateikt situāciju: Cilvēkam ir saplīsusi mašīna, pieņemsim pēc tusiņa, viņš atskārta, ka tusiņa laikā bija nodrošinājis muzonu, via savu mašīnu, un redz nevar pielaist, viņš apstādina citu mašīnu, vai cilvēku, un prasa pēc helpa! Visbiežāk šādā situācija cilvēki palīdz!

Un tieši tā tagad ir man! MAN IR NELAIME! :(((

Link to comment
Share on other sites

Un tad apstājas kāds pie tavas saplēstās mašīnas ar žiguli, bet tu nobrēcies, tikai ne ar moskviču, un pasūti to tālāk.

 

Ja kas, iframes nav tas pats, kas frames. Un gribētos dzirdēt tavu viedokli, kāpēc iframes ir tik slikti, ka tāpēc jātērē laiks spiest trīs izsaukuma zīmes?

Link to comment
Share on other sites

1kārt es žiguli nemaz neapstādinātu, jo šoreiz es izvēlējos, ko apstādināt, respektīvi - ajax jquery mašīnu!

2kārt es pats mācētu izdomāt alternatīvu šim šitam!

3kārt frames ir izgaijušas no modes, viņas, manuprāt padara lapu lētu, un es gribu, lai lapa, ko taisu uz dārga ar ajax jquery! :)

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...