xfr33 Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 (edited) Ir text laukums kur ieraksta vārdu, tad uzspiežot ok aiziet uz nākamo lapu, kurā ir rakstīts sveicināti: $name. Tai pašā lapā ir links uz formu, kurā vienā logā es vēlētos lai ir automātiski ierakstīts tas $name. Kā to var izdarīt? Edited July 18, 2008 by xfr33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 echo $name; Un izdomā labāku topika nosaukumu. Visi šitie "mazs jautājums", "help", "problēmiņa" ir uz Drazu sūtāmi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xfr33 Posted July 18, 2008 Author Report Share Posted July 18, 2008 bubu 1kārt tai formā jau ir echo $name bet nekas netiek uzrādīts! 2kārt ja tev no tā paliek labāk tad varu mēģināt nomainīt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 Un kādā rakā tad tev izvadās "sveicināti: $name"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xfr33 Posted July 18, 2008 Author Report Share Posted July 18, 2008 echo "Sveicināti '.$_POST['name']" varbūt noņemt to $_POST? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 Tev tas $_POST['name'] ir jāpadod uz to otru formu. <a href="blabla.php?name=<?php echo $_POST['name']; ?>">Otra forma</a> Link to comment Share on other sites More sharing options...
xfr33 Posted July 18, 2008 Author Report Share Posted July 18, 2008 value="<?php echo isset($_POST['name']) ? htmlspecialchars($_POST['name']) : ''; ?> lūk tā! tur jau ir $_POST['name']! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 Cik nopratu no tevis rakstītā, tad tā forma ir vēl atsevišķā skriptā, nevis tajā uz kuru tiek submitēta pirmā forma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xfr33 Posted July 18, 2008 Author Report Share Posted July 18, 2008 jā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 Nu tātad $_POST jau vairs nebūs pieejams tur. Tev atkal kaut kā jāpadod vērtība tālāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xfr33 Posted July 18, 2008 Author Report Share Posted July 18, 2008 huh.... ok to var mēģināt izdarīt, bet tikai kā.... nevar uzlikt linkam uzreiz to vērtību $name lai kad uz viņa uzspiež aizietu vērtība, kas tika nodefinēta pirmajaā lapā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 Un ko tavuprāt es rakstīju iekš posta #6 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xfr33 Posted July 18, 2008 Author Report Share Posted July 18, 2008 ok droši vien to pašu pateici! nevar tai trešajā lapā lapā uzlikt lai meklē to $name konkrētā lapā kuru es nodefinēšu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 Nē, nevar. Izmanto tak sesijas, kā jau vienreiz teica. Vai arī tos pašus kukijus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xfr33 Posted July 18, 2008 Author Report Share Posted July 18, 2008 bāc man tie kukiji un sesijas nepatīk... sarežģīti.... :) ok tad man ielikt otrajā lapā kukiju kas parāda to sveicināti: $name un tad arī tai otrajā formā uzreiz jau ir ielikts POST $name. Tur kko mainīt? vajag uzlikt to setcookie vai arī setcookie ir vienā lapā jāieliek un viņš uzreiz atcer;esies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts