4e4en Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 (edited) Sveiki, man ir vajadzīga neliela palīdzība, ar bilžu/captcha apstrādi. Man pašlaik ir nelielas problēmas novākt līnijas, kas iet pa diognāli. Vai būtu kādi ieteikumi, kā novākt to līniju? http://0-day.lv/testing-29aefw/anti-captcha.php Bildei augšpusē ir redzams orģināls, apakšā tāds, kādu es viņu dabūju pēc savas apstrādes. Edited July 14, 2008 by 4e4en Link to comment Share on other sites More sharing options...
test2 Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 Un kodu mums zīlēt pašiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 http://en.wikipedia.org/wiki/Feature_extraction Link to comment Share on other sites More sharing options...
4e4en Posted July 14, 2008 Author Report Share Posted July 14, 2008 test2, lai dotu ieteikumus, kods nav nepieciešams. bubu, varbūt es slikti meklēju, bet es tur neko noderīgu neatradu :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 Vai būtu kādi ieteikumi, kā novākt to līniju? test2, lai dotu ieteikumus, kods nav nepieciešams. Nu taada gadijumaa PhotoShop .... Riiks "dzesgumija' .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounkuls Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 Par to, kur pielietosi jau mums neteiksi?:) Horizontālo un vetrtikālās līnijas varētu izvākt, ja pieņemam, ka tās ir viena vai divu max pikseļu biezas(zinot konkrēti) un paši cipari vismaz 2x treknāki. Par tām slīpajām...grūtāk. Bet nu uzraksti kam tas vajadzīgs, vizuāli vismaz no humanoīda puses tas neko netraucēs. Ir kāda proga, kura atpazīst rakstzīmes(ir protams) vai pat PHP skripts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
4e4en Posted July 14, 2008 Author Report Share Posted July 14, 2008 (edited) Pielietojums būs pārisdaži komentāri guestbook'ā. Horizontālās un vertikālās līnijas es esmu novācis tiktālu, ka ja kāda ir palikusi, viņa netraucē. Vienīgais, kas man traucē, ir tās šķērmās šķērsās līnijas. Vai kādam ir kāds ieteikums burtu / ciparu iztaisnošanai? Mērķis, piespiest lapas autoru izveidot jaunu captcha, ar kuru mocīties tālāk ^^ (tātad pašizglītošanās nolūkos) Edited July 14, 2008 by 4e4en Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 Tajā manis iepostētajā linkā ir ļoti daudz teorijas kā atpazīt bildē noteiktas fīčās. Vajag tik palasīt. Piemēram Hough transform: http://en.wikipedia.org/wiki/Hough_transform Dumi sakot - tā ir pilnā pārlase pa visām iespējamajām līnijām bildē. Diezgan vienkārši realizējama un tīri efektīva mazām bildēm (kā tev). Elipses, piemēram, šī tranformācija bildēs atrod ļoti labi. Bet tā nav vienīgā metode. Tajā linkā ir arī apstāstītas citas sakarīgas teorijas fīču detektēšanai bildē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts