Fohost.eu Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 (edited) Visiem čau , varu jums piedavāt jauno hostingu , ar labam cenam un supportu. Jo mes tikko atveramies strada cuponi , ar kuriem jus varat iegut 30% atlaidi uz musu diviem planiem : Personal Shared un Business Reseller. Musu UPTIME ir 99.9% , ja radas downtime , tad vel vienu menesi mes apkalposim jus bezmaksas. Nu laikam viss , skatities un izveleties sev piemerotako tarifu. Fohost.eu P.S Jus variet droše sutit man PM , es atbildešu uz visiem jautajumiem , ka ari varu izveidot jusu piemerotaku tarifu. Edited June 21, 2008 by Fohost.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 Nu, camoon, ja sākumlapa lādējas 18s, tad kā es varu būt pārliecināts, ka viss pārējais arī nav tikpat neoptimāls? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fohost.eu Posted June 21, 2008 Author Report Share Posted June 21, 2008 Nu, camoon, ja sākumlapa lādējas 18s, tad kā es varu būt pārliecināts, ka viss pārējais arī nav tikpat neoptimāls? Nezinu , kapec vinja tev ladijas 18s , man tas aiznem maksimum 5s , parasti 3. Smagais šablons ir , pameģini velreiz , kad bildes jau ir tava keša , jaielodi lapu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 Man ar lapa verās virs 15s. Bildes viena pēc vienas lēnām, jo lēnām atverās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fohost.eu Posted June 21, 2008 Author Report Share Posted June 21, 2008 Man ar lapa verās virs 15s. Bildes viena pēc vienas lēnām, jo lēnām atverās. To es zinu , bildes ir lielas , bet parbaudiet atver vel reiz , viss jabut labi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 Man ir tāds jautājums: Jums ir pašiem serveri, vai jūs esat tikai affiliate programmas sastāvdaļa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fohost.eu Posted June 21, 2008 Author Report Share Posted June 21, 2008 Man ir tāds jautājums: Jums ir pašiem serveri, vai jūs esat tikai affiliate programmas sastāvdaļa? Man ir VPS ( Virtual Private Server ) , ar full root aksesu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 tas noziimee ka ir iedaliits kaut kaads resurss no kaut kaada resursa .... cik % no kaada cpu un ram ir visam "serverim"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fohost.eu Posted June 22, 2008 Author Report Share Posted June 22, 2008 tas noziimee ka ir iedaliits kaut kaads resurss no kaut kaada resursa ....cik % no kaada cpu un ram ir visam "serverim"? 1024 Mb Ram , un ko tu gribi pateikt par %? Es varu to izmantot uz visiem 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
martins256 Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 (edited) sameklē 1 atšķirību 11/28 linku ir vnk # Edited June 22, 2008 by martins256 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fohost.eu Posted June 22, 2008 Author Report Share Posted June 22, 2008 sameklē 1 atšķirību 11/28 linku ir vnk # Tikko atradu šito kļudu ar Space , tulīt bus kartība. Un kas par # , tie tur vienkarši nav vajadzīgi , tulīt ari tos nonemu nost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 par procentiem ir taa: serverim ir piemēram: 4gb ram 2.5 ghz cpu tavam virtuaalajam serverim tiek pateikts ka vinsh var izmantot 20% ram (jeb x gb) un var no cpu panjemt max 25 % Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts