ricshs Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Sveiki! Tātad ir mājaslapa, viss atrodās vienā lapā, kopā ar html kodu, viss bija labi, bet tagad vienā sadaļā man ir nepieciešama <li> opcija, bet ar position absolute viss rakstās virsū pirmajam tekstam, ko ielieku <li> tagos, varbūt, kāds varētu palīdzēt un pateikt, ko es daru nepareizi ? http://paste.php.lv/7523?lang=php Problēma sākas 34. un 35. rindiņā. Paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 (edited) varbūt, kāds varētu palīdzēt un pateikt, ko es daru nepareizi ? Sac ar to ka iemacies ar ko atskjiras PHP no CSS un HTML ... Php nav nekaada sakaraa ar 'Position absalute' .... Edited June 12, 2008 by Grey_Wolf Link to comment Share on other sites More sharing options...
ricshs Posted June 12, 2008 Author Report Share Posted June 12, 2008 Nu, es vienkārši domāju, ka tā php vaina, bet nu paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Ja tas ir viss, ko Tavs skripts izvada, tad vismaz sataisi, lai riktīgs HTMLs sanāk... Citādi no problēmām neatkausies ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ricshs Posted June 12, 2008 Author Report Share Posted June 12, 2008 Nu paldies, bet būs jāpameklē risinājums! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounkuls Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Visu to echo "<style>.... lērumu būtu vienkāršāk iekš CSS salikt manuprāt. PHP ar to echo izvada to visu interneta pārlūkam. Ar HTML un stiliem PHP nevar būt vaina. PHP izvada to, ko liec izvadīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts