Sasa Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Uz doto brīdi man ir izveidota viena lapa kura sastāv no ~ 3k rindiņām (daudz, grūti pārskatīt, ja kādu laiku nēesmu tajā kodā ieskatījis). Tad jautājums ja es izveidotu atsevišķus js failus un tad tos ieliktu tiem paredzetajās vietās tie darbosies tā pat ja es tās rindiņas būtu rakstijis pa taisno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
black Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 3k Javascript rindiņas? Iespaidīgi! Protams, ka vari (un vajag) sadalīt to blāķi sīkāk, pa klasēm/failiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasa Posted June 12, 2008 Author Report Share Posted June 12, 2008 bet kā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Ar sadalīšanas metodi. Bet ja nopietni, tad sadali loģiskās daļas pa parastiem JS failiem un secīgi inkludo (<script src="...>) tos iekš HTML lapas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
black Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 1) Sadali Javascript failos, viena klase - viens fails. 2) Tad izdomā, kurā lapā kuras klases vajag. Piemēram, login lapā vajadzēs LoginValidator un Ajax klases (uz dullo paķerts piemērs). 3) Uzraksti vienkāršu PHP programmiņu, kas skatās, kāds parametrs padots (piemēram, 'login') un atkarībā no tā izdrukā vajadzīgo Javascript klašu saturu (vienkārši nolasa Javascript failus no diska un saspiež, izmetot komentārus un tukšumus). Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 black: jēga no kautkā tāda? browseris lokāli māk sakešot visus js failus. Kā arī noparsēt 3k rindiņas datoram ir nieks (ātrdarbības ziņā). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts