Jump to content
php.lv forumi

Vai ir reāli vienu stilu izmantot visiem brou..?


Recommended Posts

te var rasties dažādas interesantas problēmas, protams ka jāskatās lai uz visiem pārlūkiem viss izskatās daudz maz līdzīgi. IE un Netskape dažādus tabulu noformējumus ar css pilnīgi citādāk. Un nemaz nav tā ka visa tauta lieto Netskape, IE, Firefox, vai ko citu. es personīgi veidojot css stilu skatos lai arī uz linux bāzētie pārlūki visu saprastu tā ka tam vajadzētu būt. Katrai pārlūku grupai uztasīt savu css stilu, manuprāt ir diezgan neriāli, jo arī starp vienas markas pārlūku versijām ir iespējamas atšķirības. Tādēļ iesauku veidot stilu, kurš būtus sabalencēts starp vairākiem pārlūkiem un pārāk neaizrauties ar css. kas par daudz tas par skādi.

 

 

sorry tā pagari sanāca, bet ceru ka manu domau saprati

Link to comment
Share on other sites

Nu es taisu CSS uz Dreamweaver un tur, ja lietoju kadu jaunaku komandu. Tad tas man saka, kursh brouseris sho f-ciju neatbalsta. Bet tomer vajadzetu iekllautos sakot no IE 5 Jo tomer vel diezgan daudzi lieto 98win.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
vai ir reāli uztaisīt vienu css stilu kas izskatās gandrīz identiski uz visiem pārlūkiem,

vai labāk katrai pārlūku grupai taisīt atsevešķu?

peec pieredzes varu teikt, ka standartiem atbilstosh css + xhtml man zem IE raadiijaas ar gljukiem. es izveelos taisiit atsevishkju css prieksh IE un atsevishkju mozillai.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

ja ir sarezhgjiits css kods (teiksim web menu visaadi), tad es meedzu css gjenereeshanu uzticeet PHP scenaarijam, kursh tad skataas browseri un attieciigi pamaina vienu vai otru lietinju ieksh css

(tik jaabuut uzmaniigam, piem. jaaprot nodetekteet Operu, kas maskeejas kaa MSIE, utt...)

Link to comment
Share on other sites

jaa ir. tikai jaanjem veeraa specifiskas nianses (e.g. elementu platuma, augstuma reekjinaashanas atshkjiriibas utml)

 

kaa arii var uztaisiit viltiigu stylesheetu kuraa ir specifiski defineeti elementi prieksh mozilla saimes produktiem un prieksh ie. bet nu shii metode NAV laba :) pieturamies pie pirmaas - nedaudz gruutaak, tachu ne nereaali.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...