anonīms Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Nevilkšu garumā, uzskatu, ka ar img to nevarēs pāradīt kārtīgi tādēļ būs links. Lieta tāda, ka div'am piepildoties ar tekstu caur FF skatoties kaut arī viņam ir uzlikts min-height: 800px; viņš stāv uz tiem 800px un nekustas nenovietas, tādējādi viss teksts iet pāri robežām un tālu zem footer'a. Atceros, ka vienu brīdi man citai lapai bija līdzīgas problēmas, bet toreiz pie vainas bija IE. Tagat atverot lapu caur IE (7.0) acis lielas, jo tur viss strādā ideāli... Izmantojot kodu min-height:100%; height: auto !important; height: 100%; Links: http://marislazda.oo.lv/ladder Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonīms Posted June 7, 2008 Author Report Share Posted June 7, 2008 atradu ar ko atrisināt problēmu overflow: auto; Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Tu taču iestādi arī elementa augstumu, nav ko brīnīties, ka elements ir tieši tik augsts kā tu norādīji, un ne savādāks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IM24LV Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 tak uzliec, lai augstums būtu 100% un tikai pēc tam uzliec minimālo augstumu. lai gan - nezinu kāda atšķirība, bet vismaz es pa priekšu norādu procentuālo augstumu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 IM24LV, viena selektora ietvaros, vērtību kārtībai nav nozīmes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExpIorer Posted September 23, 2008 Report Share Posted September 23, 2008 Ar kādu editoru strādājat? Mans editors un debugeris strādā nevainojami ar FF. Tā kā lapas taisu ar šiem rīkiem tad problēmas man sagādā tikai IE. Tāpēc gribētu zināt kādus rīkus jūs lietojat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted September 23, 2008 Report Share Posted September 23, 2008 Explorer, var būt bija vērts izveidot jaunu topiku, nevis rakstīt neatbilstošā vecā. Vispār jau editoram ar ko raksta html/css ir maz sakara ar pārlūkiem, uz kuriem pēc tam šo html/css testēsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Java Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 Neredzu kodu diemžēl, bet ja topika autors pats nav ievērojis, tad pateikšu priekšā: NĒ! Tieši uz firefox tu uzraksti tīru css un parasti viss arī strādā kā vajag (nepietiekamas zināšanas css nav attaisnojums), bet uz IE ļoti bieži jālieto visādi css un dažreiz pat javascript haki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts