ciris Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Hmm... Vai kāds man varētu paskaidrot, kā dabūt laiku, kas atbilst Latvijas laikam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Paskaties pulkstenii. Kaads jautaajums, taada atbilde. Par ko iet runa ? Par php datumu funkcijaam ? Par sql datumu funkcijaam ? Vispaar jau defaultaa php un mysql datuma funkcijas jau straadaa, njemot veraa servera laiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciris Posted June 2, 2008 Author Report Share Posted June 2, 2008 Runa iet par php datuma funkciju. Man tā funkcija darbojas ar 1 h nobīdi, bet serveris nav mans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 (edited) Nu tad visticamaak, ka servera laiks vienkaarshi ir ar nobiidi. Pajautaa adminam. A varbuut tas serveris nemaz nav Latvijaa ? Edited June 2, 2008 by andrisp Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciris Posted June 2, 2008 Author Report Share Posted June 2, 2008 Tā kā administrātoru nepazīstu, un nevēlējos viņu traucēt, es atradu citu risinājumu. date("d-m-y H:i:s", mktime(date("H")+1)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Un, ja administrators tagad uzliks pareizu servera laiku? Pārlabosi visus savus skriptus? Un ja pēc tam atkal nomaina, ko tad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marrtins Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 ..tad slānīt adminu >:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciris Posted June 3, 2008 Author Report Share Posted June 3, 2008 Nu es nezinu vai admins tā darīs, bet , ja es savu mājaslapu sadalu pa daļām (piemēram index.php satur šādu frāzi "include ("parts/head.php")), un šajā head.php daļā ievietoju to laika kodu, tad man jebkurā lapas daļa atliek izsaukt funkciju $date. Ja admins kautko izdomājis pārbīdīt, tadman attiecīgi jānomaina 1 skaitlis. P.S. Php esmu iesācējs, tādēļ pasakiet, ja es daru kautko, kas neatbilst normām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts