Jump to content
php.lv forumi

ciris

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ciris

  1. Mani interesē iespēja izveidot nekustamā īpašuma portālu. Ar GPS un kartes piesaisti, tas ir ja ievada adresi sistēma var noteikt vietas GPS koordinātes. Alvis Vairāk informācijas pa e-mail - [email protected] Man pa pm neziņot.
  2. ciris

    Aizsardzība

    Paldies, būs brīvāks laiks palasīšu :)
  3. ciris

    Aizsardzība

    Sveiki, tākā ar mājaslapu veidošanu nodarbojos tikai tā - hobija līmenī, tad īsti nemaz nezinu, kā pasargāt savu lapu. Tikai nepārprotiet, bet kā notiek majaslapu uzlaušana, un kā no tādām lietām izvairīties? Ko vajadzētu zināt, lai pasargātu nelielu lapu? Itkā meklēju gan te - php forumā, gan googlē, bet neko jēdzīgu neatradu. :) Ceru uz jūsu atsaucību.
  4. ciris

    Piedavajums

    Jā lūdzu! Laboju pirmo postu :)
  5. ciris

    Piedavajums

    Sveiki! Man viens te piedavaja darbiņu, bet diemžēl man pašam nau ne laika, ne varēšanas, tāpēc izdomāju varbūt jums ir interese. Labdien, mani intresee taadas majas lapas izstraade, kur ir iespeejams elektroniskas informaacijas paardossana. Respektiivi, cilveeks izlasa info, un ja vinns grib taalaak lasiit, tas ir sannemt (nopirkt) failus, tad vinnam ir jaaveic samaksa kaadaas no interneta naudinnam vai arii jaallauj novilkt no savas kreditkartes. Ceru, ka sapratat ko domaaju un vai jums ir saprassana kaa taadas lapas buuveejas? Ja interesē tad sūtat vēstuli uz [email protected] P.S. Man ar šo projektu nav nekāda sakara, tikai izpalīdzu.
  6. ciris

    Windows to linux?

    Jau darīts tagad lēnām liekas iekšā stulbais windows :(
  7. ciris

    Windows to linux?

    a XP disks var formatēt linuxa partitionus? Vista nevarēja :( P.S. quotes nejaushi sanāca ne to podzinj spiedu
  8. ciris

    Windows to linux?

    Lūdzu nevajag taisīt bezjēdzīgas QUOTEs Es dzirdeej kauko ka vista varot noformeteet bet nesanaaca:D pameeginaashu ar to fdisk :)
  9. ciris

    Windows to linux?

    A jebkursh windows piedavaa noformateet man lieks ka ar xp bij kaukads gruutiibs
  10. Tā! Ja man ir dators ar linux OS un man vajag uzlikt windows. Kā rīkoties?? Jo cik sapratu kaukā viltīgi janoformatē Hdd. Jeb var tapat parlikt uz windows?
  11. ciris

    Cik prasiit?

    Nu apmēram šādu atbildi man arī gribējās saņemt. Doma bija prasīt ap 40-50Ls.
  12. ciris

    Cik prasiit?

    Jā pats saprotu, darbs jau rit pilnā sparā. Viņam pāris gļuki kas jasalabo, jaizmaina izkārtojums, izmēri, jaunas krāsas jasaliek. Bet par cenu es nezinu. Man itkā ir viens divciparu skaitlis prātā, bet ka šis mani nepasūta. :( Jā, bet ja atrodas daudzi tādi muļķi, kas prasa nepārāk daudz, tad jau atkal lielajām firmām bizness var pajukt, jo šie tak maksā nodokļus, u.t.t. It kā varētu jau par brīvu uztaisīt, nu sakarā ar to ka man naudu nevajag, bet es nez.
  13. ciris

    Cik prasiit?

    Svaiki! Par web izveidi parasti maksu neprasu, tāpēc izcenojumus īsti nezinu. Nu zinu tās viziitkaršu, veikalu, u.t.t. cenas, bet piemēram cik prasīt par tādu lietu, kā dizaina pārlabošanu? Zinu, ka tas atkarīgs, no darba apjoma, bet vai jūs varētu nosaukt cenu robežas? Man lieks, ka līdzīgs topiks jau ir bijis, bet neatradu. Būs japameklē cītīgāk.
  14. ciris

    DIV vai Table

    Dad skaidrs taisu tabulās mazliet ielieku div un taka nopirkšu īphone (ja nopirkšu) ta uztaisīšu speciālo iversiju :)
  15. ciris

    DIV vai Table

    Aa pareizi nu ja :( Iphonu neesu lietojis tapet pa tadam lietam nepiedomaju, varbut mums te ir kads iphon vai kada cita tada tipa telefona/plaukstdatora lietotajs kas zin cik pretiigi ir saspiesta lapa? Bet skatoties no otras puses ja man butu 640*480 monitors man internets ar butu naaaaaaviiiiiig leens un tad es justos navig diskrimineets :)
  16. ciris

    DIV vai Table

    Nau ta ka div vispar neizmanoju, bez tiem neiztieku, delj to ka uz visiem brauzeriem neiskatas vienadi es galveno planojumu uztaisu uz tabulaam, nez es dzirdej ka kauka lenak lapas ladejas delj tabulaam, a tagat jau gandriz visiem internets ir atrs nu ja man tagad skaitas lens nets(pats nehosteju) un lapas ladejas normala atruma, tad mosk tos kam nets ir navig lens varu ignoreet taa pat kaa 640x480 (tik mazi monitori maz ir vai ari es kaut ko sajauc?) izskirtspeejas lietotajus P.S. rakstiju steiga ja kautko nesapratat ta parjautajiet ;)
  17. ciris

    DIV vai Table

    varbut kadu argumentu...
  18. ciris

    DIV vai Table

    Taisot majaslapas es parasti izmatoju tabulas, lai gan zinu ka ar div ir forshak (kautka man tie logi nelec). Tad mans jautajums butu shads: vai man ir verts mocities ar div ja varu atrak uzkodeet tabulaa? Itka caur search mekleju bet neatradu tamdelj prasu
  19. ciris

    Prakse

    Hmm, laikam esmu mazliet pārprasts. Es nameklēju skolotāju, bet gan cilvēku, kurš sniegtu iespēju praktizēties(pilnveidot savas spējas, uzdevumu izpildes laikā) mājaslapu izstrādē.
  20. ciris

    Prakse

    :) Varbūt Mikijs domāja, ka nākotnē būs vieglāk.
  21. ciris

    Prakse

    Jā, bet pamanīju, ka šeit arī var ielikt sludinājumu, un tādēļ izmantoju izdevību.
  22. ciris

    Prakse

    Vēlos praktizēties nepārāk kompleksu PHP mājaslapu izstrādē.
  23. ciris

    Dtaetime

    Nu es nezinu vai admins tā darīs, bet , ja es savu mājaslapu sadalu pa daļām (piemēram index.php satur šādu frāzi "include ("parts/head.php")), un šajā head.php daļā ievietoju to laika kodu, tad man jebkurā lapas daļa atliek izsaukt funkciju $date. Ja admins kautko izdomājis pārbīdīt, tadman attiecīgi jānomaina 1 skaitlis. P.S. Php esmu iesācējs, tādēļ pasakiet, ja es daru kautko, kas neatbilst normām.
  24. ciris

    Dtaetime

    Tā kā administrātoru nepazīstu, un nevēlējos viņu traucēt, es atradu citu risinājumu. date("d-m-y H:i:s", mktime(date("H")+1))
  25. ciris

    Dtaetime

    Runa iet par php datuma funkciju. Man tā funkcija darbojas ar 1 h nobīdi, bet serveris nav mans.
×
×
  • Create New...