Jump to content
php.lv forumi

Projekts


PrikwaniiiTs

Recommended Posts

Sveiki visi zinoshie.

 

Tatad man prata ir izveidot jaunu i-net sporta avizi, attiecigi satura bagataku neka pastav tagad, ieklajujot vairak sporta veidus, ieskaitot F1, mekleju kadu kas mak meikot web kartigi, ar komentariem, video,foto, un apakshsadalju veidoshanu, proti kopejam darbam + DIZAINS JAU IR GATAVS, (tikai jasagriezh) ja kadam ir neveleshanas pret kko tadu tas neatsaucas, ja kads nevelas piedalities tad apmeram cik man tas varetu izmkasat viss letakajjaa gadijumaa!!! :)

Link to comment
Share on other sites

es shajas lietas esmu 0 tpc mekleju kadu kas gribetu piedalities, IESPEJAMS ar to vares ari pelnit, bet tas ir atbildiigs darbs tada zinja JO visu laiku bus jagatavo materials, ja es njemu cilveku tad negribu tika iuz sho web meikoshanu bet taa patstavigi!! :)

Link to comment
Share on other sites

No saakuma padomaa par sava projekta ideju un meerki- vai tieshaam ir veerts taisiit n-taaas kopijas viena tipa portaalam.

Juura ar sporta portaaliem gan lv gan eng gan ru valodaaa. Tieshaam kaartiigi padomaa vai ir veerts teereet laiku, naudu , liiidzeklus.

Link to comment
Share on other sites

Notepad CMS nederēs, jo neesmu tur vēl visu sakodējis, pagaidām tikai beta ir pieejama. To visu varētu arī ar nākošo betu izlaist, bet tikai tas nebūs domāts reģistrētiem lietotājiem. Nevarēs komentēt rakstus, log in sistēmas nebūs, balsošanas nebūs, utt... Jo notepad CMS veidoju priekš vienkāršām "tb sīkām lapām", kurām nevajag tur visādas fīčas.

 

Ja izdosies pieķerties šim te:

 

http://php.lv/f/index.php?showtopic=10506

 

Tad daudzi varēs izveidot savus projektus balstoties uz Latvian PHPBB Engine.

Link to comment
Share on other sites

Gstyle, lolik paradi man KAUTVAI 1 adresi kura ir piem F1, ar visam traceem, un forumulam, brauceju statistiku, paradi kura WEBa ir NORMALA tabula par hokeju, Furbolu, Izlases statistikam, un tabulaam!!!

 

Paradi kautvienu webu kura vispar butu jebkada stastika, visos webos ir tiak itiiri raxti un foto... taka njeumnj4ii man besi araa shitie umnjiki... ej attiesties un nemeetaa losi visas php.lv priexa ar savu tizlo gudriibu!!!

Link to comment
Share on other sites

paradi man KAUTVAI 1 adresi kura ir piem F1, ar visam traceem, un forumulam, brauceju statistiku

Sheit ;)

gribetos gan zinat kur iegutu informaciju par F1 , jo cik zinams shii info ir maksas vismaz Foto 99% , ja vien pats nebrauksi fotografet...

 

P.S. bet vispar lai veicas, jo LV tiesham labu kvalitativu resursu par sportu nav...

Edited by Grey_Wolf
Link to comment
Share on other sites

Grey_Wolf, tak neko nopietnu tāds džekiņs ar tādu attieksmi neuztaisīs.

 

Pagūglē kaut vai pēc tā nika - redzēsi, ka kārtējais CSists.

 

Jā - droši vien tagad viņš nolamās mani vispēdējiem lamu vārdiem, bet nu lai jau. :)

Link to comment
Share on other sites

tu mazo gailit es aj uesmu panacis.... :D 1. tas foto ir pie D..... galvenais dabut to raxtu trases viosas skata no augshas jopt, interneta nekas nav neiespejams taka nevaig spriedelet 10 pavelnieki bljin, 2. Mans nick nav nekada veid saistits ar CS gaileen!!! r mekleju kadu umnjiku kas visu shito manu domu uzliks uz notpades wai hujzin kur!!! :)

Link to comment
Share on other sites

Jā - droši vien tagad viņš nolamās mani vispēdējiem lamu vārdiem, bet nu lai jau. :)

Andrisp, dabuuji ko gribeeji!!!! :)

Protams, visas php.lv komuunas vaardaa veelam Tev veiksmi realizeet Tau UUberunikaaalo projektu ar supercspecifiko info un unikaalajaam fotograafijaam.

Vareetu Tev salikt vismaz 10 linkus uz sporta lapaam ar tevis piemineeto info, bet esmu paaraaks links :)

Viens no piemeermiem : Piedalies.lv (Not Spam). Tur tieshaam raksti un foto ir unikaali, jo cilveeki pashi brauc uz gandriiz visiem piemineetajiem pasaakumiem, fotograafee, komentee (Pats personiigi paziistu lapas koordinatorus). Varbuut ir veerts iesaisitities pie vinjiem ar savaam svaigajaam, unikaalajaam idejaaam>>>????? Rezultaats buutu daudzsolosaaks.

P.S. Puikam vajag Warn! ;)

Link to comment
Share on other sites

ja tu nedoma par komercialo projektu, tad vari likt uz open source cms, ja doma ar to pelnit, tad tavs portals izmaksas tev ap ap 1500-3000 ls skatoties cik f-ju un atkarigs no sarezhgijuma

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...