Jump to content
php.lv forumi

PrikwaniiiTs

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

PrikwaniiiTs's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. tu mazo gailit es aj uesmu panacis.... :D 1. tas foto ir pie D..... galvenais dabut to raxtu trases viosas skata no augshas jopt, interneta nekas nav neiespejams taka nevaig spriedelet 10 pavelnieki bljin, 2. Mans nick nav nekada veid saistits ar CS gaileen!!! r mekleju kadu umnjiku kas visu shito manu domu uzliks uz notpades wai hujzin kur!!! :)
  2. Gstyle, lolik paradi man KAUTVAI 1 adresi kura ir piem F1, ar visam traceem, un forumulam, brauceju statistiku, paradi kura WEBa ir NORMALA tabula par hokeju, Furbolu, Izlases statistikam, un tabulaam!!! Paradi kautvienu webu kura vispar butu jebkada stastika, visos webos ir tiak itiiri raxti un foto... taka njeumnj4ii man besi araa shitie umnjiki... ej attiesties un nemeetaa losi visas php.lv priexa ar savu tizlo gudriibu!!!
  3. es shajas lietas esmu 0 tpc mekleju kadu kas gribetu piedalities, IESPEJAMS ar to vares ari pelnit, bet tas ir atbildiigs darbs tada zinja JO visu laiku bus jagatavo materials, ja es njemu cilveku tad negribu tika iuz sho web meikoshanu bet taa patstavigi!! :)
  4. PrikwaniiiTs

    Projekts

    Sveiki visi zinoshie. Tatad man prata ir izveidot jaunu i-net sporta avizi, attiecigi satura bagataku neka pastav tagad, ieklajujot vairak sporta veidus, ieskaitot F1, mekleju kadu kas mak meikot web kartigi, ar komentariem, video,foto, un apakshsadalju veidoshanu, proti kopejam darbam + DIZAINS JAU IR GATAVS, (tikai jasagriezh) ja kadam ir neveleshanas pret kko tadu tas neatsaucas, ja kads nevelas piedalities tad apmeram cik man tas varetu izmkasat viss letakajjaa gadijumaa!!! :)
×
×
  • Create New...