millers Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Sveicinati man ir jautajums par valodas mainu man ir kods vinjs viss iet bet ir tada lieta ka var dabuti gatavu to lai piemeram uzspiezot uz info sadalas un uzspiezot uz izveleto valodu nomainaas tani linka valoda nevis tikai sakum lapa ? rekur mans code http://paste.php.lv/7131 problema ir tada kad piemeram aizeju uz info vai kadu citu linku izvelos valodu vinjs mani aizmet uz lang.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasisppr Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Nu bet linki tak tev kāreiz ari ved uz lang.php, par ko brīnies? Ja vien pašos lang.php failos nav kods, kas noved atpakaļ uz lapu, no kuras klikšķināji, tad tā tam jābūt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 kad maina valodu, paskaties no kurienes naak, un peec nomainjas suuti atpakalj ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Skatoties kodu, viss tiks izdarīts kā vajag. Nafig tev tur to lang.php ? Padod linkus piem info.php?lang=<?=$_GET['lang'];?> un viss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounkuls Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Aha. Ja katrai valodai ir faili uz cita servera, session nebūs īsti pa tēmu tur. Ar GET padod urlī kā jau minēja lang vērtību. No otras puses, ja jau katra valoda ir vienīgā uz atsevišķa hosta, vai tad nepietiek ar pliku linku, bez kāda tur GET masīva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalabox Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 par valodaam tak te ir simtuun vienu reizi jau apspriests.. pamekleee, neslinko.. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts