Jump to content
php.lv forumi

Noņemt lapu ar robots.txt palīdzību


foxsk8

Recommended Posts

Tātad man vajadzētu tā, lai no googles saglabātām kopijām pazustu viena saglabātā lapa.

 

Piem tur. www.site.com/test.html

 

Tad, kas man iekš robots.txt būtu jāraksta:

 

User-agent: *

Disallow: /test.html

 

Itkā arī pieteikumu pašai googlei aizsūtīju, lai izdzēš no saglabātajām kopijām laukā nevajadzīgo informāciju. Tātad varbūt ir kādi ātrāki veidi, varbūt kaut kā ar meta tagiem to var panākt.

 

Paldies jau iepriekš.

Link to comment
Share on other sites

tieshi taa

cache ieslegts ?

 

// mosh noderes

header ("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate");

header("Pragma: no-cache");

 

<meta HTTP-EQUIV='Cache-Control' content='no-cache, must-revalidate'>

Edited by 777
Link to comment
Share on other sites

Viss jau būtu jauki, tikai viena problēma, man tas saits izmanto template sistēmu. Jāskatās, ka beigās vispār palikšu ārpus googles rindām.

Link to comment
Share on other sites

nu skaties, kas tur ir ... es jau nezinu kas tev tur un kaa, nu bet megini ar disallow un viss, keshu izsledz uz tas test.html un viss

 

varbūt kaut kā ar meta tagiem to var panākt.

andrisp, es tachu uzrakstiju, mosh noderes, lai izslegtu keshu ... taja test.html ... un atbildeju uz jautajumu , ka tieshi ta ka vinsh uzrakstija, caur robots.txt ar disallow

Edited by 777
Link to comment
Share on other sites

Nu jā, nebūtu template sistēma, tad tas viss sanāktu. Bet lapa balstās uz template sistēmu, tāpēc arī nesanaāks. Ar to test.html piemēru var saprast dažādi. Laikam netā to pasniedzu. Labi, tagad itkā caur tiem googles web masteru tūļiem saliku ko man vajag nost dabot, ko indeksēt un ko nē. Jāgaida lielais googles update un tad jau manīsim, vai saturs ir pazudis vai nē.

Link to comment
Share on other sites

:D skatos 777 gandriz katra sadala megina kko gudru izstastit, ir jau jauki palidzet citiem, bet nevieta visadas gudras lietas stastit ari nav forshi.

 

P.S no offence

 

 

janis, vnk visi kadreiz mes kaut kadigi sakam ... un es saprotu ka viniem, ari gribas, tikai vini pagaidam neko nesaprot no taa ... tapec es ari rakstu, visu kas var noderet, vai idejas dodu ... nevis rakstu lai paradiitu, ka esmu ofigenno gudrs, rakstu visu ko zinu ... nebut ne ...

Link to comment
Share on other sites

Uz jautājumu ir jādod vai nu konkrēta atbilde vai arī jānorāda resurss, kur par to var izlasīt vai arī labāk ir neatbildēt..

 

Pretēji rakstot visu kas var noderēt (piemēram, adot zeķes) un šo - "un es saprotu ka viniem, ari gribas, tikai vini pagaidam neko nesaprot no taa " - var norādīt, ka īsti pats nesaproti kā problēmu atrisināt..

Var jau protams teikt, ka divas galvas gudrākas, no otras puses muļāties pa tumšo uz izjūtām ne vienmēr noved pie vēlamā rezultāta..

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...