foxsk8 Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 Tātad man vajadzētu tā, lai no googles saglabātām kopijām pazustu viena saglabātā lapa. Piem tur. www.site.com/test.html Tad, kas man iekš robots.txt būtu jāraksta: User-agent: * Disallow: /test.html Itkā arī pieteikumu pašai googlei aizsūtīju, lai izdzēš no saglabātajām kopijām laukā nevajadzīgo informāciju. Tātad varbūt ir kādi ātrāki veidi, varbūt kaut kā ar meta tagiem to var panākt. Paldies jau iepriekš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 (edited) tieshi taa cache ieslegts ? // mosh noderes header ("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate"); header("Pragma: no-cache"); <meta HTTP-EQUIV='Cache-Control' content='no-cache, must-revalidate'> Edited March 26, 2008 by 777 Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxsk8 Posted March 26, 2008 Author Report Share Posted March 26, 2008 Viss jau būtu jauki, tikai viena problēma, man tas saits izmanto template sistēmu. Jāskatās, ka beigās vispār palikšu ārpus googles rindām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 777, tu tiešām baigi daudz ne pa tēmu laid.. tie headeri ir paredzēti pārlūkiem nevis gūglei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 (edited) nu skaties, kas tur ir ... es jau nezinu kas tev tur un kaa, nu bet megini ar disallow un viss, keshu izsledz uz tas test.html un viss varbūt kaut kā ar meta tagiem to var panākt. andrisp, es tachu uzrakstiju, mosh noderes, lai izslegtu keshu ... taja test.html ... un atbildeju uz jautajumu , ka tieshi ta ka vinsh uzrakstija, caur robots.txt ar disallow Edited March 26, 2008 by 777 Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxsk8 Posted March 26, 2008 Author Report Share Posted March 26, 2008 Nu jā, nebūtu template sistēma, tad tas viss sanāktu. Bet lapa balstās uz template sistēmu, tāpēc arī nesanaāks. Ar to test.html piemēru var saprast dažādi. Laikam netā to pasniedzu. Labi, tagad itkā caur tiem googles web masteru tūļiem saliku ko man vajag nost dabot, ko indeksēt un ko nē. Jāgaida lielais googles update un tad jau manīsim, vai saturs ir pazudis vai nē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roze Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 Googles tante pati visu ir aprakstījusi http://www.google.com/support/webmasters/b...c.py?topic=8459 Link to comment Share on other sites More sharing options...
werd Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 :D skatos 777 gandriz katra sadala megina kko gudru izstastit, ir jau jauki palidzet citiem, bet nevieta visadas gudras lietas stastit ari nav forshi. P.S no offence Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 :D skatos 777 gandriz katra sadala megina kko gudru izstastit, ir jau jauki palidzet citiem, bet nevieta visadas gudras lietas stastit ari nav forshi. P.S no offence janis, vnk visi kadreiz mes kaut kadigi sakam ... un es saprotu ka viniem, ari gribas, tikai vini pagaidam neko nesaprot no taa ... tapec es ari rakstu, visu kas var noderet, vai idejas dodu ... nevis rakstu lai paradiitu, ka esmu ofigenno gudrs, rakstu visu ko zinu ... nebut ne ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roze Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 Uz jautājumu ir jādod vai nu konkrēta atbilde vai arī jānorāda resurss, kur par to var izlasīt vai arī labāk ir neatbildēt.. Pretēji rakstot visu kas var noderēt (piemēram, adot zeķes) un šo - "un es saprotu ka viniem, ari gribas, tikai vini pagaidam neko nesaprot no taa " - var norādīt, ka īsti pats nesaproti kā problēmu atrisināt.. Var jau protams teikt, ka divas galvas gudrākas, no otras puses muļāties pa tumšo uz izjūtām ne vienmēr noved pie vēlamā rezultāta.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts