Jump to content
php.lv forumi

Samaksa Full-Time PHP Guru.


what?

Recommended Posts

Taatad, gribeetu uzzinaat, kaadas naudas Latvijaa sanjem Full-Time PHP Guru? Ar Guru es domaaju profesionaali savaa jomaa, nevis kaadu studentu iesaaceeju. Es neprasu nosaukt konkreetus skaitljus, bet vajadzeetu vismaz aptuvenas naudas, jo gribeetu uzzinaat cik taads priecinjsh izmaksaa. Taatad gaidu juusu atbildes. Paldies.

 

P.S /spam off

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 32
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

un vel saka ka Latvijaa darbaspeks trukst ;]

 

 

šīs gan uzdzina asinis. Kāda jēga nodarbināt dzejnieku, kas reāli to tik vien prot kā dzejot nevis kodēt? Ja uzņēmējam ir interesēs apmācīt šo cilvēku tad nav problēmu. Mēdz teikt, ka tie kas paši visu ir iemācījušies ir labāki koderi par tiem kurus rausta aiz ausīm un saka "mācies puis`, mācies!!!"

Link to comment
Share on other sites

Mēdz teikt, ka tie kas paši visu ir iemācījušies ir labāki darbinieki par tiem kurus rausta aiz ausīm un saka "mācies puis`, mācies!!!"

 

taa jau gandriz visas jomas veretu teikt ;]

Edited by Sephy
Link to comment
Share on other sites

Paldies andrisp par informaaciju. Labpraat dzirdeetu veel kaadu viedokli par samaksu, nevis offtopicu ;)

 

EDIT: Ar vaardu 'Guru' biju domaajis taadu cilveeku, kuram ir pietiekami liela pieredze un zinaashanu bagaazha, lai vareetu realizeet gandriiz jebkuru projektu, kuru veelas pasuutiitaajs. Nu kaut kas uz to pusi.

 

EDIT2: Piebildiishu, ka koderis var straadaat no maajaam.

Edited by what?
Link to comment
Share on other sites

Negribu izklausīties pēc Robja, taču uzskatu, ka 600 lati jau ir par maz cilvēkam, kuru varētu saukt par 'guru'. Pašlaik summa varētu būt no Ls 800 un uz augšu. Tagad, kad robežas ir atvērtas, labākie speciālisti konkurē jau Eiropas tirgū, tāpēc arī ir Eiropas līmeņa algas.

Edited by black
Link to comment
Share on other sites


×
×
  • Create New...