Jump to content
php.lv forumi

what?

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

what?'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Tātad, firma no Anglijas vēlas savā ofisā Vecrīgā, šeit pat Latvijā, ieraudzīt zinošu php programmētāju. Lietas, kuras vajadzētu zināt topošajam darbiniekam: * ļoti laba latviešu un angļu valodas pārvaldīšana; * pamatzināšanas JavaScript; * labas zināšanas CSS; * ļoti labas zināšanas HTML, PHP, SQL; Alga no sākuma varētu būt ~500Ls + bonusi par padarīto darbu. Darba laiks attiecīgi pilna slodze. Pieteikties gribētājiem: * sūtīt e-pastu uz [email protected]; * vai PZ šeit; Veiksmi.
  2. Paldies andrisp par informaaciju. Labpraat dzirdeetu veel kaadu viedokli par samaksu, nevis offtopicu ;) EDIT: Ar vaardu 'Guru' biju domaajis taadu cilveeku, kuram ir pietiekami liela pieredze un zinaashanu bagaazha, lai vareetu realizeet gandriiz jebkuru projektu, kuru veelas pasuutiitaajs. Nu kaut kas uz to pusi. EDIT2: Piebildiishu, ka koderis var straadaat no maajaam.
  3. Taatad, gribeetu uzzinaat, kaadas naudas Latvijaa sanjem Full-Time PHP Guru? Ar Guru es domaaju profesionaali savaa jomaa, nevis kaadu studentu iesaaceeju. Es neprasu nosaukt konkreetus skaitljus, bet vajadzeetu vismaz aptuvenas naudas, jo gribeetu uzzinaat cik taads priecinjsh izmaksaa. Taatad gaidu juusu atbildes. Paldies. P.S /spam off
×
×
  • Create New...