Jump to content
php.lv forumi

Meklēju stabilu hostingu


black

Recommended Posts

bubu, uzskati manu kaut vai par Bušu jaunāko ;) ok? Btw. Tīģerēns ir miris. Tā kā nikneims ir brīvs un to drīkst lietot arī citi :D

black, tas ir tāpat kā ierasties mājās pie hostingotāja un teikt: "Gribu lapas datus atpakaļ!". no.lv nav viens serveris, bet vairāki, uz kuriem ir datubāzes. Pieņemsim, a b c d e. Nobrūk datubāzes serveris c. Pieņemsim, beckups no datubāzes ir bojāts un to nevar atjaunot. nākas paziņot, ka datubāzes nav. Tā gadās - tehnika & softs pievīla. Ja klients saka, ka grib datubāzi, bet nesaka uz kura servera tā datubāze atrodas, stuffs sapratīs ,ka tas moška bija klients kuram datubāze bija uz c servera, kautgan attiecīgā klienta datubāze nemaz nebija bojāta, jo tā atradās uz cita servera - b.

Es saprotu, ka uzņēmumos cenšas pieņemt supporta stuffu, kas spētu lasīt cilvēku domas, bet Latvijā sādu cilvēku ir deficīts.

Gala rezultātā, sanāca, ka cilvēks pārprata un kad jau bija izbļaustijies secināja, ka tomēr viss ir ok.

Es negribu tagad teikt, no.lv da best host ever, bet negribu, teikt, ka tas ir sliktākais kāds jebkad redzēts. Kā jau iepriekš minēju, cilvēki kļūdās un mācās no kļūdām.

Katrs hostingu izvēlas pēc iespējām un vajadzībām un shēmām. Citam svarīgs domēna nosaukums, citam - slikto/labo atsauksmju daudzums, citam - cik galvenajam kuratoram gadu, vēl kādam - galvenā kuratora vidējā atzīme informātikā.

Man nav nekādu pretenziju pret nano.lv. Cik esmu izteicis ir tikai mans subjektīvais viedoklis, tāpat kā varu sniegt viedokli par jebkuru citu hostingotāju. Neesmu eksperts, parasts jūzeris ar zināšanām par šo virtuvi.

 

So - dzīvojam ar pozitīvu skatu nākotnē.

Edited by Zvērs :P
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Niks ir niks, pofig par to. Bet tas nemaina lietas būtību par to, kas tu esi, un ko dari. Tev vēl ļoti tālu līdz saprašanai kā iegūt klientu uzticību.

 

Un tu nu gan proti liet ūdeni.. Kāpēc lai klientam būtu jāzin par kautkādiem abcde serveriem? Tāpēc jau viņš ņem hostinga piedāvātos pakalpojumus, lai par tiem serveriem uztrauktos hostingotājs nevis viņš. Ja pats gribētu uztrautkies, tad hostētos paša mājās vai kautkādā datu centrā. Klientu interesē tikai savi dati un kods nevis serveru skaits. Un kādā sakarā tur ir cita klienta datubāzes? Ja jau konkrēts klients saka, ka viņam savas datubāzes datus vajag, tad wtf tur sakars ir ar citiem klientiem!

 

Kas tas vispār par tādu backupu, kurš ir bojāts? Tā negadās. Backups tāpēc ir backups, ka tā ir rezerves kopija, kurai ir jāstrādā. Citādi tas neatbilst savam nosaukumam. Savādāk tas nav nopietni. Backupu nevar taisīt ķeksīša pēc. Ja nav (nestrādā) vakardienas backups, tad jābūt (jāstrādā) aizvakardienas. Ja nav aizvakardienas, tad aiz-aizvakardienas ir jābūt. Un n-backupu nofeilošana vienlaicīgi ir nu ārkārtīgi maza iespēja - reāli tā nekad nenotiek.

Link to comment
Share on other sites

Tas tiesa, tas tiesa. Es tikai centos apstāstīt situāciju par konkrēto gadījumu +/- neieslīgstot detaļās.

 

Uzticību tiešām nevar iegūt vienā mirklī ar labu piedāvājumu vai izaicinošu reklāmu. Bet es vienmēr esmu labprāt komunicējis ar cilvēkiem, un esmu par aktīvu komunikāciju ar klientu (arī iespējamo - topošo). Un ja cilvēks atraksta PM, ka vēlas ietestēt sistēmu vai atbilst viņa vajadzībām nekad neatsaku izmēģinājuma periodu.

Edited by Zvērs :P
Link to comment
Share on other sites

Varbūt pamēģini viņiem pašiem pajautāt ? :)

 

man viņi teica, ka kaut kas nav ar serveri, bet viņi problēmu risinot. tipiska atbilde. neko vairāk par to, kas ir ar serveri un kāpēc viņi neteica.

Link to comment
Share on other sites

nu Tīģerēns pats par sevi ir visnotaļ jocīgs(lasīt interesants) tipiņš, to pierāda vairākas viņa pamācības un darbs ziņu dienestā, bet pats ar neko sliktu no viņa puses saskāries neesmu, ir tikai dzirdētas baumas un vēl vairāk baumas :D :)

 

no.lv mājaslapa vispār ir kaut kas šausmīgs :(

Edited by IM24LV
Link to comment
Share on other sites

Psc, kēksi jums gan ātri aiziet

 

"Toties no.lv iet ;)"

 

pēc šitā Tīģerēna posta tak uzreiz saprotams ka tas ir viņš...

 

Par no.lv mājaslapu piekrītu - Salvi, noziedo laiku vai naudu, uztaisi riktīgu lapu, vai vēl labāk met pie malas to no.lv padarīšanu un uztaisi pilnīgi jaunu projektu.

Nebūs negatīvās emocijas pār potenciālo klientu galvām - značit varēsi sākt pilnīgi no 0 un rakstīt savu vēsturi pats.

Link to comment
Share on other sites

Mighty, ok, kādam jābūt foršam un stilīgam lapas dizainam? ;)

 

http://www.leaseweb.com/en/

 

Lūk lapa, kurā ir noteikti ieguldīti lieli līdzekļi utt.

Pēc lapas (95% pakalpojuma ņēmēji skatās web lapā piedāvājumus utt), var noteikt cik nopietna ir firma.

Kaut vai viņu serveru up time ir tikai ~95%(piemēram), ja tu 3x ieejot redzi ka viss strādā, ir šāda veida lapa, automātiski nodomā - vo ir uzticama kompānija.

 

 

bai the way - html > php lapas manā uztverē.

Edited by Mighty
Link to comment
Share on other sites


×
×
  • Create New...