Jump to content
php.lv forumi

var

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

var's Achievements

  1. Kādēļ izvēlies likt no sākuma uz localhost? Manuprāt, vieglāk būtu likt Wordpress uzreiz uz hostingu, salikt spraudņus un tēmas jau "live" lapai, šādas problēmas visticamāk atkritīs, ja lapai ir liels apmeklējums un nevēlies, lai apmeklētāji redzētu "mutācijas", tad vari izmantot kādu no "Maintenance Mode" spraudiņiem.
  2. Tas nav viņu bizness - apmācīt cilvēkus. Es pieņemu, ka tā ir darbinieku meklēšanas programma uzņēmuma vajadzībām.
  3. Tā arī izdarīju un pieliku blakus copy (clipboard) pogu arī. Dikti svarīgi man tas nebija, taisīju postu ar domu, ka varbūt kāds ir pētījis vai lasījis vairāk par šo. Paldies par viedokli @briedis un @mad182
  4. Sliecos piekrist, iespējams, Tev taisnība. Es biju domājis, ka daudz tādā ziņā, ka esmu pats redzējis nenoteiktā laika sprīdī (mērāms gados), man, kā no malas skatoties uz IT vakancēm, tie lielie cipari vienmēr iekrīt acīs pirmie. Vienkārši iemetu saites, man nav viedoklis algas jautājumos šajā jomā un novēlu jums visiem tādu un lielāku algu.
  5. Es tikai garām nākot.. vienkārši izlasiju tavu teikto un nodomāju, ka es taču esmu redzējis daudz tādus, pirmais, ko atradu - https://cvvp.nva.gov.lv/#/pub/vakances/236853335 ; https://cvvp.nva.gov.lv/#/pub/vakances/243290165
  6. Super! Ar lielu prieku lasīju visu šo rakstu, gandrīz jau visas cerības esmu atmetis, ka varētu nomainīt profesiju. Šajā vidē neesmu strādājis, lai saprastu, kas būtu nepieciešams, jo pēc sludinājumiem nevar īsti saprast, kas tieši ir jāmācās - programmēšanas vakances nav maz un tāpat arī vajadzības/prasības tām. Tāpēc turpinu mācīties priekš sevis.. tikko izlasītais priecē. Ja, gadījumā kāds lasot šo meklē JavaScript cilvēku (vēlams Liepājā vai remote), tad droši PM. (ir zināšanas - Vanilla, Node, Handlebars, Mongoose, Websockets)
  7. Čau! Radās pavisam vienkāršs jautājums, varbūt pat kāds ir testējis un ir zināmi aktuāli dati par to cik interneta lietotāju lieto "mailto:", lai kādam nosūtītu epastu? Es piemēram lietoju tika epasta klientu web versijas un man vienmēr ērtāk ir bijis nokopēt epasta adresi un nosūtīt tādā veidā. Kaut gan pieņemu, ka vairums IT cilvēku izmanto standalone aplikācijas, kur mamma un tētis visticamāk, nesaprot kāpēc viņiem veras vaļā outlook vai kāda cita aplikācija. Mēģinu saprast, cik prātīgi ir lietot pogu ar "contact us" ar mailto, nevis vienkārši uzrakstīt epastu, iespējams, vienkāršāk ir lietot abus. Gribētos, lai jūs padalaties pieredzē un domās.
  8. var

    Skat nodejs kods

    Rakstīts jau ir itkā, ka no ieņēmumiem, bet nu var būt jau, ka no peļņas, jāpagaida, varbūt autors atbildēs.
  9. var

    Skat nodejs kods

    Redzēju, ka bija pievienots tāds kā piemērs: https://smart.raccoons.lv/warriors/salary
  10. Manuprāt, tiem amatiem, kam nenorāda atalgojumu, parasti ir zems, bet nu tas ir tikai mans subjektīvais viedoklis, reti kurš slēptu atalgojumu, ja tas būtu lielāks nekā vidējais tādā amatā. Vienīgais arguments būtu, slēpt no esošajiem darbiniekiem, lai nenāk prasīt pielikumu, bet tas jau ir cits stāsts.
  11. Google esi meklējis to numuru? Varbūt kāds sludinājums kopā ar epasta adresi..
  12. Esmu gājis izņemt ZZ numurus, kad pazaudēju telefonu. Vismaz kādreiz derēja tā karte kur bija PIN/PUK kodi, vienreiz aizgāju bez nekā, tad tante man izprasīja - biežāk zvanītos numurus, pēdējos zvanītos numurus, kad pēdējo reizi papildināts un tiku pie tā paša numura, tas gan bija kādus gadus 5-10 atpakaļ. Tagad gan tam numuram pieslēgums, takā šādas problēmas atkritīs. Bet nu jā, mācība gan ir. Par tiem atjaunošanas kodiem arī biju aizdomājies, kur un kā viņus glabāt, arī vietai jābūt tādai, ka neaizmirsīsi un nepametīsi (gan online, gan offline).
  13. @briedis es par tiem visu laiku domāju - "tā, tas būs jāizdara, tikai ne tagad" :D Teorētiski es sevi mierinu ar domu, ka telefona numuru es noteikti atgūšu. Ja neskaita varbūtību, ka pazaudē telefonu ceļojuma laikā vai kādā brīvdienā, tādējādi aizkavējot piekļuvi, ir vēl kāds faktors, kurš varētu liegt atjaunot kontu? Jautāju tāpēc, ka varbūt kaut ko neesmu ņēmis vērā. @capsx Es tieši tādu pašu informāciju saņēmu, kad ierakstīju kodu no telefona, dabūju ieiet no vecā datora. @Emis Ir redzēts, ka diezgan operatīvi tādas publiskas sūdzības atrisina citas kompānijas, noteikti var pamēģināt.
  14. Numurs nozaudēts vai vienkārši nav pieejas? Ja nozaudēts, tad pat (vismaz kādus gadus atpakaļ) varēja priekšapmaksas numuru dabūt atpakaļ. Vēl var rakstīt gmail supportam, bet maz ticams, ka viņi varēs/gribēs palīdzēt.
  15. https://accounts.google.com/signin/recovery šeit mēģināji? Bet brīžiem tā google ir ar savām dīvainībām. Iztīriju vienreiz chrome (cache/history/cookies), tad ar visu telefona kodu man teica, ka nav pieejas kontam un viņiem liekoties, ka neesmu īpašnieks, beigās ielogojos caur citu ierīci, caur kuru biju bijis labu laiciņu atpakaļ.
×
×
  • Create New...