Jump to content
php.lv forumi

Raccoons

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Raccoons's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Tāpēc, ka tie nav nekādi 0.25 vai 1%. Varbūt tā labāk: alga + 20% no spēļu peļņas tiek sadalīti starp darbiniekiem ar specifisko formulu. Praksē tas arī to nozīmē — 20% sadala darbinieki. Maz? Tad tas ir diskutējams jautājums. Spēlēm server cost ir labi ka 2%, citas izmaksas piemēram, ja spēle pērk brutāli installus. Protams, ka to arī jāatskaita, lai ir motivāticja dabūt lētus installus vai netērēties uz server costa. Vispār dīvaina loģika, ja spēle pelna 2000e un tērē tur pat instalos 2000e, tad uzņēmumam vajadzētu apmaksāt 400e?!? Esam caurspīdīgs uzņēmums. Pat visas formulas esam publiskojuši — mēģinām salikt godīgi pret veciem un jauniem kolēģiem.
  2. Uzņēmuma daļas ir attāla peļņa, šeit jau vari nopelnīt pirmajā mēnesī ar pareiziem gājieniem. Mūsu motivācija veidot komandu, kas ir fokusēta uz peļnu un gala lietotāju. Noņem nodokļus, servera izmaksas un jebkuras konstantas izmaksas, kas saistītas ar konkrēto spēli. Kā tad savādāk esi iedomājies?!? Atnākt uz uzņēmumu un uzreiz atkost no visiem peļnas daļu?!? Jauniņais saņem daļu no tā, kas ir papildus nopelnīts. Vari ar vienkāršu ieteikumu citai spēlei, palielināt sev peļnu. Tas pats stāsts. Lai saņemtu visas daļas, jābūt vienīgajam spēles izstrādātājam. Šogad ir micro status, droši vien pēdējo. Neizmirstam, ka arī alga ir mazāka parastam SIA. Ja kādam patīk 43% ziedot valstij, tad šogad varat neizskatīt šo vakanci. Vari maksāt kaut vai 5000e, tikai no pārējās summas 20% jāpiemaksā. Apspriest pašu algas izmaksas metodi un pieeju nav jēgas, tās ir mūsu pamatvērtības. Warrior pozīcija vienmēr būs piesieta peļņas procentiem. Savukārt konstantas algas cipari un procenti nav iekalti akmenī, tie var mainīties un varat droši pieteikties ar savu variantu. Saprotu, ka tipiska programmētāja ikdiena: notirgot savas prasmes par lielāko algu; tad sēdēt un programmēt vecākā programmētāja uzdevumus. Ja tas ir jūsu ideāls modelis, tad ignorējiet šo sludinājumu. Pie mums vajadzēs domāt arī par biznesa pusi, izvērtēt vai tas vispār nesīs peļņu pirms kaut ko cītīgi programmēt.
  3. Šeit ielikts Skat kods - tas ir atsevišķs outsorce darbs, par atsevišķu samaksu. Principā 1000e nav gala cena, varam arī vairāk samaksāt (x3). Droši sūtiet savus piedāvājumus. Savukārt ss`ā ir vakance, kurai droši var pieteikties. Šeit ir detalizēts apraksts raccoons.lv/warriors Teorētiski ierobežojumu algai nav, ja aug procents, tad aug arī alga. Var arī netirgot, pietiek būt ieinteresētam produkta attīstībā un peļņā. Ja kādam patīk klusi pie lodziņa programmēt lielā bosa pavēles, tad šī noteikti nebūs īsta vakance. Jābūt ar pietiekoši lielu pašiniciatīvu, jo skraidīt un baksīt arī neviens netaisās. Vēlamies būvēt uzņēmumu, kur kopā bliežam spēles. Tās spēles, kuras paši būtu gatavi spēlēt. Tu saņem datoru un algu. Sākumā mazāku, bet tas ir vairāk kā nekas. Mums ir gatavi skripti, ar kuriem varam uzbliezt jaunu spēli diezgan ātri. Ir klientu bāze, kurai varētu patikt jauna spēle. Ir pieredze spēļu promotēšanā un taisīšanā, nebūs jākāp uz veciem grābekļiem. Ir atsevišķi budžeti dizainiem, outsource darbiem. Vispār uzsvars uz outsource. Nav mērķis nabaga programmētāju apkrāpt. Mērķis — lai visi nopelna. Ticam, ka kaut kad mums būs tādi, kas pelna 10k+. Nu bet galvenais protams, ka kopā taisīt spēles ir jautrāk. Parasti nekas nav pret ideju zagšanu, ja jau pašam deficīts. Mums ir daudz ideju, paņem citu, priekš kam uz viena kaujas lauka konkurēt ar tautiešiem?!? Vai arī bliežam kopā.
  4. Nepieciešams izveidot nodejs Skat spēles kodu https://en.wikipedia.org/wiki/Skat_(card_game) Līdzīgs poker piemērs https://github.com/SmartRaccoons/poker/blob/master/poker/poker.coffee Budžets ir ap 1000e. Cena var mainīties. Atkarīgs no tā, cik daudz mums pašiem vajadzēs ar pirkstu rādīt un labot kodu.
×
×
  • Create New...