eregi Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Kā varētu noteikt vai ziņa ir lasīta, vai nav, piem izveidot tabulā int lauku un ja tajā ievieto 1 tad ir lasīt, ja nav nekas, tad nav lasīta, bet kā to panākt, ja piem man ir vairākas vēstules, un, lai kādu parādītu, uzspiežot uz tās onclick display būs block, un tikai tanī brīdīt, kad tā vēstule tiek 'atvērta/parādīts saturs', vaig, lai ieskaita, ka ir skatīta.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 [un ja tev buus 20 GARAS vestules ,vairaki tukstoshi zimju (tukstots zimes jau nav nemaz tik daudz..) tad vinjas visas uzreiz ladeesi lapaa??? vienkarsak ir izvadiit virsrakstus (subject) un peec tam ielasiit konkreto vestules saturu ... Un tad jau vairs nav nekadu problemu pielikt ka ir lasiita... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eregi Posted March 12, 2008 Author Report Share Posted March 12, 2008 Nū nezinu, cik tad nu garas viņas būs, bet vēlos tā, lai ar onclicku tiktu vēstule atvērta ( dr.lv style..) jo katru vēstuli atsevišķi vērt vaļā man kā lietotājam arī nav ērti. (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 ( dr.lv style..) jo katru vēstuli atsevišķi vērt vaļā man kā lietotājam arī nav ērti. (: AJAX .. labak ja vinju ielasiit no servera, bet var arii aizsuutiit pieprasijumu skriptam kas nomainiis statusu DB un ja tas izdevies tad arii kraasu /ikoninju.. P.S. a vai tad dr.lv ir vestulju sadalja?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Grey_Wolf, ir, ir. Arī tajā pašā draugu portālā tiek izvadīts tikai vēstules virsraksts, ar onlick, ajax, tiek paņemta visa vēstule un parādīta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 marcis --> Es nerunaju par draugiem.lv bet gan par dr.lv Nejuuti atskjiriibu ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Grey_Wolf, sorry, vairāk kā pus latvijas iedzīvotāju, dr.lv saistās ar draugiem.lv, man taj skaitā, pieļauju domu, ka tāpat arī eregi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixis Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Cik esmu ievērojis, daudzi nejūt atšķirību! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eregi Posted March 12, 2008 Author Report Share Posted March 12, 2008 Jēs noleimojos, dr (: domāts draudziņu portālu.. Bet vai av kādam kāds vienkārš paraugs ajax pieprasījumam, jo cik esmu meklējis visi sarežģīti, tād sajūta, ka raksta nevis pēc iespējas vieglākus tutus, bet gan sarežģītākus. Vajag kaut ko vienkārš, piem onclick tiek padots atpakaļ no servera kaut kāds burts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 http://developer.mozilla.org/en/docs/AJAX:Getting_Started Vienkāršāk nevar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Tak novelc scriptaculous, tur gan kods gan piemēri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 scriptaculous ir baigais blāķis. Iesaku lietot kaut ko vieglāku, piemēram, jquery. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eregi Posted March 15, 2008 Author Report Share Posted March 15, 2008 kko samuhņiju, viss iet, liels paldies. (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts