Wuu Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 Pēc cik ilga laika domains parasti sāk darbu ,kad esi samaksājis? Piemēram es samaksāju ceturdienā ,ir jau sestdiena domains nav vel pieejams un kad pārbaudu nic.lv man domains ir brīvs ! *****.lv Domain is available Kaut kā stulbi sanāk :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 Tad, kad atnāk ziņa no dns-admin, sāk strādāt DNS ar tevis norādītajiem ierakstiem uz Tevis norādītajiem DNS serveriem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 (edited) Wuu, labāk pamēģini viņiem uzzvanīt. Edited March 8, 2008 by andrisp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wuu Posted March 8, 2008 Author Report Share Posted March 8, 2008 Wuu, labāk pamēģini viņiem uzzvanīt. Atbilde "Gaida Reģistra Pabeigšanu" :( Bet cik tas parasti aizņem laiku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 (edited) viss kopa pec apmaksas ~ 2 nedelas , var ari atrak sanakt ... Edited March 8, 2008 by 777 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pentiums Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 (edited) jā jā! kātad!! līdz 72 stundām kopā! (3dienas maksimums) Edited March 8, 2008 by Pentiums Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 2 nedēļas tiešām nav.. dažās dienās visam vajadzētu rullēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wuu Posted March 9, 2008 Author Report Share Posted March 9, 2008 (edited) http://www.no.lv/index.php Paskat aties te rakstīts ka 5 minūtes :) Es piss... nu gan jau pirmdien buss! Vispār neiesaku ar to no.lv pīties otrais darījums ar vīniem. Pirmoreiz pasutiju host+php+mysql+domains. Sakuma bija problēmas ar hostu jo plesk kaut ko cakarejas ,pēc tam mysql pieeju nevarēju dabūt. Tad bija problēmas ar domainu! Pluss vel pazaudēja bankas rekinu... 2 ar puss nedēlas vilkās. sory pa kludam nav garumzīmes :) Edited March 9, 2008 by Wuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pentiums Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 veca, novecojusi ziņa par to ka no.lv ir mē*ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
IM24LV Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 Atkarībā kam viņu izmanto :D esmu tur uzlicis mazu gandrīz statisku informatīvu lapiņu, kurā reizi pa reizei atjaunojas informācija, glabājas flat failos, un jau 3-gadu stāv, vienīgais pirms kāda laiciņa tur bija kkāds sajukums, bet tagad viss ir atkal ok. bet protams, kkaadu forumu vai ko citu es diez vai hosteetu tur, peec citu atsauksmeem :( bet leets. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilots Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 no domēna reģistrācijas līdz lietošanai (kad apmaksāts) cik man bijusi pieredze 3-4 dienas laiks paiet, ja nav nekādi svētki pa starpai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 Cik esmu reģistrējis domēnus (daudz ne... ap kādiem 30), man vienmēr domēns nodots lietošanā (sācis darboties) uzreiz pēc apstiprināšanas, bet rēķinu vēl kādas pāris dienas jāgaida bija. LV domēnus reģistrēju tikai un vienīgi nic.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 daudz ne... ap kādiem 30 Ko tik kauniigi ? :) 30 tachu ir diezgan daudz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pentiums Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 manējais pēc ~40h sāka darboties Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 nu nez, man tur caur nic.lv vilkas toreiz ... kamer vini tur sanema naudu .... tas bija arprats, pagaja 5 dienas, tie nebija vel sanemusi naudu, tas bija drausmigi, un pec tam jau viss saka rullet ... nu tas atkarigs no daudziem faktoriem ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts