ruude Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Varat iedot skriptu ,lai varetu savā php webā redzēt jaunumus ko raksta IPB Forumā. Izmantoju v2.3.1. P.S nekur neatradu. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhyper Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 K-ko tadu pirmoreizi dzirdu? (No meness nokritis) izmanto Hot scripts www.hotscripts.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruude Posted March 6, 2008 Author Report Share Posted March 6, 2008 varu iedot piemeru šeit & šeit a un vel šeit Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonīms Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 Izveido forumam sadaļu jaunumi (Ja ir iespējams, tad ideāli būtu viņu hide no foruma view'a), tālāk apskaties kā viņš izvada tos topikus/jaunumus (noteikti būs jāizmanto where), un tad izveido kodu, kur tev šo jaunumu vajag. Pats personīgi neesmu veidojis IPB jaunumus, bet tā apmēram vajadzētu būt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruude Posted March 9, 2008 Author Report Share Posted March 9, 2008 Bet vai varu dabūt jau gatavu skriptu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonīms Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 Protams, ka vari. Samaksā kādam un dabū. Link to comment Share on other sites More sharing options...
test2 Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 ā reku es atradu, duplets jau bija palīdzējis tev @ gign, ielikšu lai citi arī redz: PRESS MEE Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 get_content vai ari caur DB $mysql_query = ("SELECT * FROM `news` ORDER BY `date` AND `time` DESC"); Link to comment Share on other sites More sharing options...
yozhis Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 Sveiki :) Baigi palidzeja test2 dotais links, bet kā iespējams arī pirmajā lapā iznest jaunāko postu virsrakstus tas pats kas uzspiežot forumā View New Posts. :) Paldies jau iepriekš! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounkuls Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 Uzliki skriptu, uzliki. Tagad esi tik slinks parakt, ko uzliki? Mūsdienās uzlikt ir viegli.... Nu lab, neapvainojies, bet pagaidām nejūtu nekādu Tavu interesi pašam štukot. Iedod varbūt konkrētu koda gabalu un ko nevari paveikt, tad ok. Savādāk sanāk, ka mēs te to vien gaidam, kā kādam paņemt viņa vareno skriptu(svešu parasti) un trenkāt sev lai saprastu kas tad ur nestrādā kā vēlies(arī te var gadīties neiespējamas lietas). Link to comment Share on other sites More sharing options...
yozhis Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 Es skatijos ko uzliku galīgs ****** neesmu bet kā to var uzkodēt pats nekad laika nesapratīšu. Bet ja nav grūti palīdzat. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounkuls Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 nūuu..., papēti kā ņem to pašā skriptā..... Savādāk sanāk, ka mums te jāzin pilnīgi visu. Tā nu nav, mācās visi, pat tie, kuri zin vairāk. Lai arī papa Ļeņins to saukli iespējams nosapņoja, taisnība tur ir. /Mācīties, mācīties un vēlreiz mācīties! Nekļūdās tikai tas, kurš neko nedara. Ja dari, štuko, rādi kas nestrādā un mēģināsim palīdzēt. Man to grūti saprast, uzliek monstru, un tad meklē nevis mājaslapā, kurā skripts izsrādāts, bet te..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yozhis Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 (edited) Vispār paldies mounkulim.Tu man palīdzēji ar to ka pašam bija jādaras un rezultātu vajadzīgo es arī sasniedzu. Man tas ir sasniegums.. :D Vajadzēja parakņāties pa mysql ši*iem.. :) Bet vienalga palidziet luudzu. Kā izdarīt lai velk no visiem foruma id nevis no viena noteikta. Edited May 5, 2008 by yozhis Link to comment Share on other sites More sharing options...
duplets Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 $kverisdivi = mysql_query("SELECT * FROM ibf_topics WHERE forum_id=".$forumaID." ORDER BY start_date DESC LIMIT ".$limits.""); // shito nedriikst aizmirst, ja nee baigiee suudi ar charstetiem iznaaks uz šo $kverisdivi = mysql_query("SELECT * FROM ibf_topics ORDER BY start_date DESC LIMIT ".$limits.""); // shito nedriikst aizmirst, ja nee baigiee suudi ar charstetiem iznaaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonīms Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 Tā nu gan nedari, jo tad tev jaunumos rādīsies katrs jaunais posts. Izveido atsevišķu foruma sadaļu, kurā rakstīsi jaunumus, tad paņem tās kategorijas id un ieliec $foruma_ID vietā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts