magone Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 Saskāros ar šādu problēmu: Man vajag ar <a href="aaa.php?ab=jaunumi#s1"> aiziet uz konkrētu vietu lapā, kuru nodefinēju ar < a name="s1"> . Tā kā man hrefā ir parametrs aiz ?, aiziešana uz konkrēto lapas vietu man nestrādā. Kā to pareizi realizet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 Nu, vispār šādi vajadzētu strādāt. Domāju, ka drukas kļūda pie vainas kaut kur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vebers Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 Vaitad nebija ID janorāda nevis name ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zinatnieks Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 < a id="s1"> strādās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 Uz a elementu ar name atribūtu arī jāstrādā. Bet uz ID būtu pareizāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 parametrs (? ) pec adreses norada ka visi talakie simboli japstradaa ka GET .... ( # ) vinkarshi kljudains simbols GET rindaa.... --> lietotaja kljuda... ( # ) norada ka taja pasha lapaa / dokumenta.... --> ja vinsh seko peec URL .... ----------- <a href="aaa.php#s1"> ---- ar ( # ) nekad nenotiek lapas parlade --> netiek izdarits pieprasijums uz serveri..... P.S. un vispar pec HTML --> ir name ... ID naca stipri velak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts