Jump to content
php.lv forumi

ka lai uzlieku savai lapai copyright?

Recommended Posts

Posted

Parasti jau no tā cenšas izvairīties, lai būtu iespējama linku pārsūtīšana un bukmarkošana.

Bet vispār noslēpt tā, ka nevar vispār redzet, nav iespējams. Var gan izmantot freimus. Vizuāli URLu tā uzreiz nevar redzēt.

Posted

man vajag tikai vienai lapai noslept to ,un zinu ka var uzlikt kaut ka cip kad labo peli kad nospiez paradas copyright , lietoju iframe un to kas taja loga vajag noslept url :) nu kaut ka ta :)

Posted

nu jaa , tas tiesa bet laikam ari te palidzibu ka redzu nedabusu , man jau nevajag pavisam paslept tikai no proporties :) lai nevar tik elementari vinu paskatities :)

Posted

Vienkāršie lietotāji nezin par labās pogas eksistenci, bet pret advancētajiem neaizsargāsies.

Principā, lai apgrūtinātu dzīvi vari izmantot kādu šifrēšanu/dešifrēšanu ar JavaScript un elementu, uz kuru ik 0.2 sekundes tiek fokusēts kursors. Ja nesaprati pēdējo teikumu, tad šis risinājums pagaidām nav domāts Tev.

Posted (edited)

es to daru parasti shadi

<?
if($_GET['fails']){
$fails="faili/saturs/versija/1.0/".$_GET['fails'].".php";
if(!file_exists($fails) $open="faili/saturs/versija/1.0/sakums.php";
else $open=$fails;
}else{
$open="faili/saturs/versija/1.0/sakums.php";
}
include($open);
?>
<a href='?fails=sakums'>faili/saturs/versija/1.0/sakums.php</a> 
<a href='?fails=forums'>faili/saturs/versija/1.0/forums.php</a>

jo reali vinjs man inkludo failu un ja man piemeram forums ir "faili/saturs/forums" sadala es tani forums.php ierakstu include/require faili/saturs/forums/...php

=/ un urlas taisu ?fails=forums&.....

Edited by Mikijs
Posted

Mikijs, tavā kodā var injicēt / un .. simbolus, kas potenciāli nozīmē, ka es varētu iekļaut failus izpildei, kuri nav domāti iekļaušanai.

Un vispār - kāds tam sakars ar šo tēmu ? Tu taču URL neesi noslēpis.

Posted

nu kaa =/ noslepj url ok tu redzi ?fails=forums vai kko tadu bet tu neredzi .php lokaciju

- var tak pielietot

rekur ir mans originalais kods, tas bija vnk uz atro uzrakstits

<?
if(!isset($mc)) $mc="sakums";
$del = array('/','/\/',':','.');
$mc = str_replace($del,' ',$mc);
if(!file_exists($mc.".php")) $mc = "sakums";
include($mc.".php");
?>

Posted

iframe...

ajax...

ar javu arii kko varetu izdomat, bet es teiktu iframe (var dabut urlu ja grib) bet labakais variants tak ir ajax...

• Create New...