widzga Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 Man vajag lai manai lapai ( vienai ) lai nevar caur proporties noteikt url ? ka lai to uzlieku kads var kadu kodu iedod!!! paldies ;)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 Es URL parasti redzu adrešu joslā... Pat properties nav jāskatās. Ja mana kristāla bumba darbojas pareizi... Tad nav iespējams izdarīt to, ko gribi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 Parasti jau no tā cenšas izvairīties, lai būtu iespējama linku pārsūtīšana un bukmarkošana. Bet vispār noslēpt tā, ka nevar vispār redzet, nav iespējams. Var gan izmantot freimus. Vizuāli URLu tā uzreiz nevar redzēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
widzga Posted February 25, 2008 Author Report Share Posted February 25, 2008 man vajag tikai vienai lapai noslept to ,un zinu ka var uzlikt kaut ka cip kad labo peli kad nospiez paradas copyright , lietoju iframe un to kas taja loga vajag noslept url :) nu kaut ka ta :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 Lai ko tu arī izmantotu, tāpat jebkurš varēs to adresi noskaidrot, ja gribēsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
widzga Posted February 25, 2008 Author Report Share Posted February 25, 2008 nu jaa , tas tiesa bet laikam ari te palidzibu ka redzu nedabusu , man jau nevajag pavisam paslept tikai no proporties :) lai nevar tik elementari vinu paskatities :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 Vienkāršie lietotāji nezin par labās pogas eksistenci, bet pret advancētajiem neaizsargāsies. Principā, lai apgrūtinātu dzīvi vari izmantot kādu šifrēšanu/dešifrēšanu ar JavaScript un elementu, uz kuru ik 0.2 sekundes tiek fokusēts kursors. Ja nesaprati pēdējo teikumu, tad šis risinājums pagaidām nav domāts Tev. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikijs Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 (edited) es to daru parasti shadi <? if($_GET['fails']){ $fails="faili/saturs/versija/1.0/".$_GET['fails'].".php"; if(!file_exists($fails) $open="faili/saturs/versija/1.0/sakums.php"; else $open=$fails; }else{ $open="faili/saturs/versija/1.0/sakums.php"; } include($open); ?> <a href='?fails=sakums'>faili/saturs/versija/1.0/sakums.php</a> <a href='?fails=forums'>faili/saturs/versija/1.0/forums.php</a> jo reali vinjs man inkludo failu un ja man piemeram forums ir "faili/saturs/forums" sadala es tani forums.php ierakstu include/require faili/saturs/forums/...php =/ un urlas taisu ?fails=forums&..... Edited February 25, 2008 by Mikijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 Mikij - un kādā rakā tas slēpj urli? Es adresē ierakstu http://tavakautkādalapa.lv/?fails=forums un dabūju forumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 Mikijs, tavā kodā var injicēt / un .. simbolus, kas potenciāli nozīmē, ka es varētu iekļaut failus izpildei, kuri nav domāti iekļaušanai. Un vispār - kāds tam sakars ar šo tēmu ? Tu taču URL neesi noslēpis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikijs Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 nu kaa =/ noslepj url ok tu redzi ?fails=forums vai kko tadu bet tu neredzi .php lokaciju - var tak pielietot rekur ir mans originalais kods, tas bija vnk uz atro uzrakstits <? if(!isset($mc)) $mc="sakums"; $del = array('/','/\/',':','.'); $mc = str_replace($del,' ',$mc); if(!file_exists($mc.".php")) $mc = "sakums"; include($mc.".php"); ?> Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 Neviens jau neprasīja noslēpt php lokāciju. Prasīja noslēpt urli. Kas par jokiem ir '/\/' ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikijs Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 iframe... ajax... ar javu arii kko varetu izdomat, bet es teiktu iframe (var dabut urlu ja grib) bet labakais variants tak ir ajax... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 Un ja es padotu failu: %2Fetc%2Fpasswd P.S. Mikij, a kādā krāsā tagad mati? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikijs Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 (edited) nu vari meiginat, es vspr nesaprotu nafig jaslepj url? :D blondi galigi blondi :D Edited February 25, 2008 by Mikijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts