FireFox Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Sveicināti. Man ir jautājums kā var uztaisīt kko līdzīgu shop.wos.lv Man ir sms sisteema bet es nemaaaku uztaisiit taa kad kaads nosuuta sms vinjam atnaak kods, un tad vins mana web lapa ievada sho koodu un tiek klaat lapai.. Vai ir kaads kas var palidzeet ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Man ir sms sisteema Visticamak ka tev vinjas nemaz nav jo: SMS sitema parasti sastav no 2 daljam : sanjemam SMS --> atgriezjam (aizsutam atpakalj) kautkaadu tekstu (SMS) ---- 1 dalja parasti : sutitaja tel NR / SMS teksts / papildinfo (username/parole / primarais kods / utt.. ) 2. tas kas jatgriezj operatoram : Kljudas kods --> parasti 0 = nav kljudu Teksts kas janosuta SMS nosutiitajam ---- tatad darbiba sekojosha --> generejam kodu / ierakstam DB --> nosutam SMS sutiitajam --- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Un kādā veidā tā Tava SMS sistēma darbojas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Viņam ir mobilais :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts