Jump to content
php.lv forumi

FireFox

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

FireFox's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. no php nejeedzu ne suuda, html gan.
  2. jaa gan. :D cik nozheelojams esmu. kapec nav shaadi: atver notepad un ieraksti - gribu sev labaako pasaule jaunumu scriptu, dienas bildiiti, eem komentaarus, regoistreeshanos forumu apvienotu ar web visu visu ko veelies un tad tikai save un paraadas localhostaa. Nee nah*j vaig kkadus <html> <title>bebeeb</title> ....................... ................ .................. </html> jeb <php> fdsfsdfsd .......... ......... ............ ............ ?> svieests :D
  3. es ticu ka shis man noder, bet neko nesaprotu :D kaa vareetu dabut to gatavu lai es saprastu ? :P
  4. jaa tur es tev piekriitu vnk nemaaceeju savaad izstastiit. man vnk ir komentaaru scripts, kuru es nemaaku uzlikt lai vareetu komenteet katru jaunumu. Man vai uzzinaat to linku kur rakstit komentaarus, katram jaunumam. Piem jaunums: Jauna web lapa (komentaaru links- http://beebeeee.lv/news/kuuuas=php?232) otrais jaunums: Mums ir jauns admins (komentaaru links- http://beebeeee.lv/news/fbehee=php?211) karoche kka taa? plzz palidzi
  5. plds par ieteikumu, bet shoreiz es gaidiiju kaadu labaaku veidu kaa risinaat sho probleemu :D
  6. Sveicinaati. Es esmu atradis beidzot sev komentaaru scriptu, bet man ir jautaajums kaa var uzlikt piemeram jaunumiem vinju. Es ieinstalleju to scriptu viss ir bet es nemaaku uzlikt lai tekstam var likt komentaarus. Pienjemsim beebebebe.lv/news/kukuuu/comments=php?231 kka taa un lai man ir komentaari kaa to izdariiit?? Karoc lai katriem jaunumiem ir savs links uz komentaariem.. :))
  7. FireFox

    SMS Code

    Sveicināti. Man ir jautājums kā var uztaisīt kko līdzīgu shop.wos.lv Man ir sms sisteema bet es nemaaaku uztaisiit taa kad kaads nosuuta sms vinjam atnaak kods, un tad vins mana web lapa ievada sho koodu un tiek klaat lapai.. Vai ir kaads kas var palidzeet ?
  8. Nu labi ta itka varbut viss ietu, bet man nav install mape! Iedo plz link kur ir php fusion instaallls>!
  9. Esmu šeit ar vienu problēmu. Kā lai uz hostinga nano.lv var uzinstallet php-fusion webu ?? Es nezinu, es nokachaju php-fusion 6 un extract file managerā bet tur nav ne install mapes ne gatavs webs. Kur lai dabun piemeram install mapiiti? Ka ieinstallet php fusion ?! HELP! :P
  10. Help ! Installejot ipb forumu man izmetas sads errors.: Warning! The following errors must be rectified before continuing! ·Cannot write to the file '../conf_global.php'. Please CHMOD to 0777. ·Cannot write to the file '../cache'. Please CHMOD to 0777. ·Cannot write to the file '../cache/lang_cache/'. Please CHMOD to 0777. ·Cannot write to the file '../cache/skin_cache/'. Please CHMOD to 0777. ko dariit?
  11. Kaa uzlikt no mcct.lv uz cs.mcct.lv Kas jadara?!
  12. FireFox

    Admini

    Kaa var spelei counter-strike webam uztaisit taadu scriptu kur raadas cik banus ir uzlicis tas un tas admins Piemeeram ka te TOP 10 admins: http://chill.lv/bans/ Plzzz help!
  13. Sveiki! Ir gign.lv tur ir HLTV demo kas radas no servera. Man ari ir bet es gribu sagrupet ka gign lv pa datumiem>! Lai aigsha var uzspiest 18.09. 19.09 ka auzspiezh radas demo no taa datuma! ka tas ir iespejams!?
  14. FireFox

    Demo

    Viss iet, bet to failu novar novilkt. Nesaprotu, viss strada raadas demo bet kad velk radas ka lapa neiet..
  15. FireFox

    Onlaina

    Davai kurs ir labinjsh, ievieto te visu sakombineetu scriptu kass strada!
×
×
  • Create New...