Jump to content
php.lv forumi

neponjatka ar formu


fil13

Recommended Posts

Saitā vajag uztaisīt formu, to nu biju izdarījis bet izrādijās, ka hosts nelaiž cauri to visu padarīšanu un viņiem ir savs php kods šitai padarīšanai. Nu tā, kodu ta man iedeva, bet te arī trabls sākas.'

 

1 daļa koda:

 

<?php

// Nosūtīšanas piemērs

$to = "saņēmē[email protected]";

$nameto = "Saņēmēja vārds";

$from = "sūtītā[email protected]";

$namefrom = "Sūtītāja vārds";

$subject = "Vēstules temats";

$message = "Vēstules teksts";

authSendEmail($from, $namefrom, $to, $nameto, $subject, $message);

?>

 

 

saņēmēja datus ievadījis esmu.

 

2 daļa koda sastāv no: baigi gara, tur jāievada ir smtp nick parole utt... kar4 tur nav problēma.

 

Nu vot. Uztaisu formu ar action = "fails.php" tajā failā arī ir viss tas kods ko šamējie man iedeva. Nospiežot sūtīt formu - uz epastu viss atnāk tikai bez ievadītajiem datiem. Respektīvi atnāk tā (ja ņem pēc augstāk minētā koda): sūtītā[email protected] (xotja rakst piemēram [email protected] utt.. nekas no 'tā nemainās. It kā neredz manu formu.

 

Zinu ka problēmas atrisinājumam ir jābūt šausmīg vienkāršam, bet nevaru iebraukt kas pa figņu ka vinš neredz datus ko ievadu html lapā :/ Nosaukumus teksta ailēm mainīju,id mainīju pašā šitajā skriptā visus tos message mēģināju i tak i sjak nu nepočom nesanāk :/

 

Pēc manas loģikas kaut kā tai formā ir jāpievieno nosaukumi no tā skripta nu piemēram laukumam e-pasts: japievieno kaut kādā rakā $from = ""; . hosts ar klusē :/ vismaz pagaidām.. varbūt pēc gada arī atbildēs..

Link to comment
Share on other sites

par mainīgajiem neiebraucu :/

 

kar4 fiška sanāk tāda 2 faili viens html otrs php, php failā ir tas kods kas atbild par formas nosūtīšanu, html failā forma kurā norādīts action="tasphpfails". Nospiežot pogu sūtīt html failā, viss notiek forma nosūtās tādāt pats php kods strādā un forma zināmā veidā arī strādā. Problēma, nosūtās nevis forma bet gan :

$to = "saņēmē[email protected]";

$nameto = "Saņēmēja vārds";

$from = "sūtītā[email protected]";

$namefrom = "Sūtītāja vārds";

$subject = "Vēstules temats";

$message = "Vēstules teksts";

 

šitais sviests. Forma man ar standarta tipa (input name="subject" " type="text" id="subject" size="25" utt.. mainoties tikai nosaukumiem laukumu). Vot kā dabūt tā lai viņs no laukumiem aizpildītajiem formā informāciju sūtītu uz e-pastu a sanāk ka viņs viņus vispār noignorē.

 

e-past izskatās tāds: no kā: [email protected] vards: sutitaja vards, vestules temas:veslutes temats, teksts......

Link to comment
Share on other sites

aaaa lielumlielais paldies.

 

baac, es šitik nosēdēju pie tās formas, šītāds aptumsums prāta uznācis bij tas ir psc... tik elementāru lietu neiedomājos kā GET :/ mjā manam stulbumam nav robežu..

 

thx phpjanis!!!

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...