martins256 Posted February 4, 2008 Report Share Posted February 4, 2008 Gan jau, ka tādas programmas ir simtiem, bet prasu tikai Jūsu mīļāko. Tātad programma, kurā var zīmēt datubāzes struktūru (varbūt arī tā, ka pieslēdzās pie db un kko sazīmē, bet tā lai es varu vēl šo to palabot.). MySQL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted February 4, 2008 Report Share Posted February 4, 2008 (edited) Bezmaksas zinu tikai divas - fabForce DBDesigner4 (http://fabforce.net/dbdesigner4/). Esmu pats uzzīmējis daudzas struktūras ar to. Strādā nedaudz gļukaini, bet ar laiku piešaujas pie tiem. :) Šis produkts vairs netiek izstrādāts. Nesen kā beta parādījās MySQL Workbench (http://dev.mysql.com/workbench/). Izstrādā tie paši cilvēki, kas izstrādāja DBDesigner. Arī gļukains (Beta kā nekā), bet izskatās daudzsološāks produkts. Tiek izstrādāts MySQL paspārnē, tā kā domāju, ka būs stable versija noteikti būs. Iespēju ziņā advencētāka nekā DBDesigner4. Edited February 4, 2008 by andrisp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted February 4, 2008 Report Share Posted February 4, 2008 MicroOLAP Database Designer for MySQL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted February 4, 2008 Report Share Posted February 4, 2008 Visio vai jebkurš cits free CAD un t.t. softi. Visus labojumus labāk veikt manuāli. Pilnu struktūru aprakstīt dokumentācijā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martins256 Posted February 4, 2008 Author Report Share Posted February 4, 2008 Tieši dokumentācijai jau arī vajag! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted February 4, 2008 Report Share Posted February 4, 2008 Man "ideālais" variants liekas, ka ir labi sazīmēta DB struktūra (ar pareizām saistībām utt, manis nosauktās divas programmas tam lieliski der) un vēl nedaudz aprakstošs dokuments (apraksta, ko katra tabula satur). Vajadzības gadijumā vēl kāda sarežģītāka saistība jāapraksta. Lielākoties ar to arī pietiek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts