malka1 Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 Kads nezin kadu skriptu kas paraleli atverot lapu aizsuta pieprasijumu uz citu. Piemeram es ieeju sava saita un manis noraditaja linka, piem uz viesu gramatu automatiski ierakstas zinja. Cerams kads shito saprata... Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 Gatavs skripts tam nebūs. Kur tev tā viesu grāmata atrodas ? Kaut kur ne uz servera, ka nevari vienkārši no PHP pieslēgties DB un pa taisno ievietot ierakstu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonīms Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 Doma īsti nav skaidra. Man vismaz liekas, ka tu gribi šādi - - Aizejam uz url'u viesugramata un neko nerakstot tur automātiski ierakstas itkā tu būtu rakstijis komentāru "Čāāāv!!". Uzraksti sakarīgāk. Varbūt tev vienkārši vajag viesugrāmatu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
malka1 Posted January 30, 2008 Author Report Share Posted January 30, 2008 Nu doma ir taada, es ieeju savaa lapaa, bet serveris tikmer ieraksta kaadaa citaa viesenee zinju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 http://www.google.com/search?hl=en&q=m...equest+curl+php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts