TadeUSH Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 Izlasiju visu ko var atrast šai forumā uz atslēgas vārda paypal ... jautājums ir tāds vai paypal pieņem kredītkartes vai vienkārši maksājumus no paypal acounta uz acountu ... Izveidoju ar mokām lapu ar maksājumiem ,bet tagat saprotu ka kredītkartes viņi nepieņem ... ka viss notiek tikai laikam starp paypal acountiem. Vai arī es kļūdos ... vnk redzēju Demo par paypal un pēc tā sapratu ka viņi pieņem visādus web maskājumus ... Un ja paypal nepieņem kredītkartes tad ko varat man ietiekt !? TadeUSH Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 bankserviss Paypal ir tikai kontu līmenī. Tam protams ir savi +/-. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toms Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 PayPal ir viss kā vajag! Start accepting credit cards on your website today Link to comment Share on other sites More sharing options...
TadeUSH Posted January 19, 2008 Author Report Share Posted January 19, 2008 skaidrs ... bet izņemot bankservisu kas tagat saucaas firstdata ... ir pietiekami daargs un pietakami "čakarīgs" ir kādi vieglākas iespējas ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 bankservissTagad "firstdata.lv". Link to comment Share on other sites More sharing options...
TadeUSH Posted January 19, 2008 Author Report Share Posted January 19, 2008 PayPal ir viss kā vajag!Start accepting credit cards on your website today Ok ,bet tiešām esmu nezinītis ... esmu ievietojis PayPal buttonu ieksh lapas viss ir ok bet tad kad notiek redirects uz paypal (chekouts) viņš nepiedāvā iespēju norēķināties ar karti ... tikai un vienīgi paypal acc ... esmu apjukumā vēl vairāk VIENS saka ka var otrs ka nevar un pretii tiek dots tikai 1 risinajums firstdata.lv (bijushais bankserviss) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toms Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 Takš apskaties iekš PayPal lapas, ko iedevu - viss ir rakstīts! Var norēķināties ar kartēm. Tev jāatver merchant konts pie viņiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts