foxc Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 es pasuutiju pa 0,95ls eclub.lv datubaazi, bet kaa ar vinu riikoties?? kur man iet lai es vinu redzeetu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Taču tas viss 100% ir eclub.lv lapā aprakstīts. Ja nav, tad sameklē kādu kontaktinformāciju un uzprasi viņiem pats! Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxc Posted January 16, 2008 Author Report Share Posted January 16, 2008 Taču tas viss 100% ir eclub.lv lapā aprakstīts. Ja nav, tad sameklē kādu kontaktinformāciju un uzprasi viņiem pats! piedod bet man ar to krievu valodu taa čābigaak :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounkuls Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Sen jau kā tur nehostējos. Vispār jau vajadzēja atnākt e-mail ar datiem datubāzes konektam.... Ja nav, raksti labāk uz admin@eclub.lv pa tiešo, samaksājis esi. Ne FAQ ne forumā tā ātri pārskrienot neko neatradu sakarīgu par to kas un kā ar bāzēm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulinjsh Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 eclub.lv supports nav, ka šeit jājautā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 http://www.eclub.lv/?eclub=mail&ln=lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts