Kefiirs Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 (edited) Palidziet! Es nokačāju WEB templatu, slinkums pašam taisīt! Un kā viņu var ielikt WEB lapā? Es esmu noobs šajās lietās :D No CSS neko nesaprotu :D Un newaru sheit uploadot to template! Rekur vinju var nokačāt - SPIED ŠEIT! Edited January 16, 2008 by Kefiirs Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Nu ja esi "noobs", tad sarunā ar kādu, kas to izdarīs tavā vietā. Vienu uzreiz varu pateikt - nav tāda brīnumatbilde, kas tev pēkšņi liks saprast kā to visu izdarīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs Posted January 16, 2008 Author Report Share Posted January 16, 2008 (edited) Nu tur CSS folderī ir Setup faili: Vinji ir CSS formātā! Kā man viņus instalēt? Edited January 16, 2008 by Kefiirs Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Palaid setup.exe =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 (edited) CSS instal faili? To gan es gribu redzēt :D Apskatījos ar, nokačā, atzipo - un viss iet. Tas ka kāda faila nosaukumā ir "setup" vēl nenozīmē, ka ar viņu var kautko uzinstalēt! Edited January 16, 2008 by marcis Link to comment Share on other sites More sharing options...
hQuse Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 CSS instal faili?To gan es gribu redzēt :D Apskatījos ar, nokačā, atzipo - un viss iet. Tas ka kāda faila nosaukumā ir "setup" vēl nenozīmē, ka ar viņu var kautko uzinstalēt! setup.exe palaišana no nezināma webā nokačāta arhīva manuprāt ir īsākais/ātrākais ceļš uz sūdu (vīrusi,trojāni,spywares) ieinstalēšanu datorā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 hQuse, pārprati vai nesaprati laikam! Tur bija faili ar nosaukiem apm "head_setup.css", par setup.exe andrisp izmeta jociņu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts