Jump to content
php.lv forumi

hQuse

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by hQuse

  1. Motivācijas vēstule, tāpat kā CV, spriežot pēc pieredzes, lielākajā vairumā gadījumu ir formalitāte formalitātes pēc. Darba devēju interesē konkrēti jautājumi un konkrētas atbildes - vai prot to, vai prot šito, cik ilgi darījis... Jo vairāk tiek uzdoti [vispārīgi] jautājumi par katru CV punktu (piesienas), jo mazāka varbūtība par kandidāta lietderību. ..."kāpēc studējis LU, nevis RTU..." ..."kād ir hobiji"... u.tmldz. Galu galā - kāpēc ir tik grūti norādīt iespējamo algas budžetu konkrētajai vakancei? Iespēja ietaupīt (varbūt izdosies atrast lētu spečuku-darbarūķi ar sīkām prasībām)? Visaptverošā "Latvijas" konfidencialitāte?
  2. Sakiet, lūdzu, vai pamatalga tiek slēpta tāpēc, ka jāatrod kandidāts, kas mācēs kaut ko izdarīt, bet prasīs viszemāko algu? Ir tāda tendence http://datuve.lv/forums/56063/Vakance:_IS_...eciba_Jana_seta komentārs #7 Var, protams, stāstīt pasakas par kaut kādu individuālo pieeju, bet uz katru vietu normālā uzņēmumā ir paredzēts "budžets" - summa, ko darba devējs "var atļauties", "grib maksāt", "ir maksājis iepriekš" šajā amatā strādājošajam. Kāda ir šī summa? Apnicis jau staigāt uz simtunvienu interviju, kur pasaka "diemžēl Jūsu nosauktais skaitlis ir par lielu"! Tā ir ABPUSĒJA laika izšķiešana!
  3. Rekomendēju turpmāk izmantot http://members.lycos.co.uk/wipe_out/automysqlbackup/
  4. setup.exe palaišana no nezināma webā nokačāta arhīva manuprāt ir īsākais/ātrākais ceļš uz sūdu (vīrusi,trojāni,spywares) ieinstalēšanu datorā.
  5. Interesanti būtu uzzināt, no kuras valsts pirki? Zendam jautājumus sūtīju kādu laiku atpakaļ, atbildes vēl nav.
  6. Sveiki, tautieši! Ja kāds ir pircis Zend Guard (vai tā alternatīvu), padalieties ar informāciju - kā tas process notiek? Jautājumi, kas nav skaidri: Vai ir iespējams iepirkt elektroniski caur ASV? Tādā gadījumā softs skaitās licencēts ASV (uz ASV uzņēmumu)? Kas īsti tiek sūtīts pa pastu kastē - CD/DVD, licence? Vai softu un licenci nevar lejupielādēt elektroniski, iztiekot bez pasta pakalpojumiem? Varbūt ne konkrēti par Zend Guard, bet vispār - kā notiek softu elektroniska iepirkšana no ES valstīm? - Es norēķinos interneta veikalā par izvēlēto produktu, no manis paņem % par piegādi. Tālāk saņemu no Latvijas Pasta (vai tmldz.) ziņu, ka ir ienācis sūtījums. Dodos pakaļ - kaut ko vēl maksāju pastā vai nē? Licence skaitās, ja ir "papīrs uz rokas" vai der arī piemēram elektronisks fails? Sorry, ja kādam izskatās pēc analfabētiskiem jautājumiem, bet nav konkrētas pieredzes.
×
×
  • Create New...