marcis Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Nu jau ne pirmo reizi notiek šāds gļuks. Un atbildi tā arī neesmu atradis. Problēma ir tāda: ir links <a href=".." onclick="java script:kautkas('aaa'); return false;">...</a>. Jā, strādā smuki, bet tikai vienreiz! Kas varētu būt par problēmu? Un kāds varētu būt risinājums? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 (edited) Problēma droši vien ir kautkas() kodā. Aizstāj kautkas() saturu ar vienkārši alert('bla'); un paskaties vai tiks izsaukta vairākas reizes. PS. Es īsti arī neredzu jēgu no java script: izmantošanas iekš onclick. Edited January 10, 2008 by andrisp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 PS. Es īsti arī neredzu jēgu no java script: izmantošanas iekš onclick. pat klasiskais rādīt/paslēpt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Nē, eventiem jēgu es redzu un pats aktīvi tos izmantoju, bet par "java script:" prefiksa izmantošanu onclick atribūtā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted January 10, 2008 Author Report Share Posted January 10, 2008 Ar vienkāršu alert() funkcija strādā vairākas reizes. Mana funkcija bija šāda: function aaa(){ bilde = document.getElementById('bilde'); bilde.style.display='block'; } Nu ne gluži tāda bet kods bija šāds ( ar citiem elementa id un mainīgajiem ), bet doma tāda pati un nestrādā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Un pēc kā tu spried, ka tev kods nenostrāda otreiz ? Izskatās, ka tu parādi vienreiz elementu un pēc tam otreiz spiežot, ceri, ka tas "parādīsies otreiz" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulinjsh Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 andrisp ir redzētas tādas perversības, kā onclick="java script::test();" un pat strādā :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted January 10, 2008 Author Report Share Posted January 10, 2008 Jau teicu, ka kods nav gluži šāds, nestrādājošajai funkcijai tiek padots elementa id, kuru funkcijai jāparāda vai jāpaslēpj, taču funkcija nostrādā tikai vienreiz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Tev grūti parādīt kodu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts