keka Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 (edited) Kā laij linkus saliek tā kad rādās ka gign.lv vaij roxcs.lv ? nevis sadi ka man :(:( Edited January 4, 2008 by keka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 keka --> 1. kada &Q!#(*Q! pec liki visu milzigo bildi ???? 2. Panjem sorci un apskaties..... --- <a href="bla1">bla1</a><a href="bla2">bla2</a>......<a href="blan">bla_n</a>[code]Tieshi ta vinjiem arii ir.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
keka Posted January 4, 2008 Author Report Share Posted January 4, 2008 Paldies tev Grey_Wolf jo gigniesiem kad prasiju wisi teica laij pats macos un otrs kad CSS esot kluda bet izradas kad man wisu laijku bija prieksa tas <li></li> Tenqu!!! :):) Link to comment Share on other sites More sharing options...
keka Posted January 4, 2008 Author Report Share Posted January 4, 2008 A un es aizmirsu Kā var tos linkus dalīt ar kkādu līniju vaij kko tādu?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikijs Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 es sapratu ka tu gribi <table borders="0" bgcolor="silver"> <tr> <td><a href="#">Links</a></td> <td><a href="#">Links</a></td> <td><a href="#">Links</a></td> <td><a href="#">Links</a></td> <td><a href="#">Links</a></td> <td><a href="#">Links</a></td> <td><a href="#">Links</a></td> <td><a href="#">Links</a></td> </tr></table> ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 keka --> Un tomer samazini to bildi lidz sakarigiem izmeriem .... Nevis 3,9Megabaiti ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikijs Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 (edited) nezinu vai noderes bet rekur uz atru roku uztaisiju kko lidzigu http://paste.php.lv/6691?lang=html4strict Edited January 4, 2008 by Mikijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefisto Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 (edited) keka, lasi un mācies http://www.monkeyflash.com/css/image-rollover-navbar/ Tur viss ir izskaidrots un parādīts. Un iesaku arī pamācīties arī latviešu valodu. Mikij, tevi piedāvātais piemērs ir vienārši drausmīgs. Tabulas nav paredzētas layoutam. Edited January 5, 2008 by mefisto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikijs Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 Mikij, tevi piedāvātais piemērs ir vienārši drausmīgs.Tabulas nav paredzētas layoutam. piedod :D es isti neizpratu ko vinjs gribeja un uz atru roku taisic :D pa vienam brutam :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 (edited) Mikij, tevi piedāvātais piemērs ir vienārši drausmīgs.Tabulas nav paredzētas layoutam. kas tur drausmiigs? standarta piemers... pats vienkarasakais risinajums..... Vienigi nebija noradiits tabulas platums.... Piedevam tabulas layoutam izmantoja, izmanto un izmantos..... pat daudzi lielie projekti ta dara... kautvai ka piemers Shis pats forums ir daljeji balstits uz tabulu (teiksim taa dalja kur ir ielogosanas lauki... ka arii pasa apaksa.....) Gogles sakuma dalja arii (kur ieraksta meklejamo) daljeji balstits uz Table layoutau .... Un pastasti ka programetaji kas to programmeja ir 'baigie' Lohi kas neko nesaprot no programmesanas.... P.S. aa nu ja tas pats "iemiljotais" draugiem.lv arii vietam izmanto tables.... (ne datu attelosanai, bet teiksim login logam , formam..) Edit: Es negribu Uzsakt stridu (table sux <--> divs Rulzs) , jo katra konkretaja gadijuma jaskatas kas ir ertak un atrak..... edit2: Es domaju par piemeru posta #5... Edited January 5, 2008 by Grey_Wolf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikijs Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 :D Šitā te.. :) Nē nu es neko nesaku :D es vnk sāku rakstīt <table borde....> un beigās iemetu DreamWeaverī apstīties kas sanācis.. un tākā bija jāskrien un man 'tanī brīdi tas bija pieņemami iemetu to paste! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 Grey_Wolf, bet tas jau nenozīmē, ka tabulu lietošana izkārtojamam ir attaisnojama (protams, nav jau ārī baisais noziegums:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikijs Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 =/ mjam. . es gad par <table> macijos galvenas lietas kas jazin :D <table bez <tr <td nav <table.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 <table bez <tr <td nav <table.. ??? kaa saprast tavu Dziljo domu ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristabs Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 Tādas nav visdrīzāk.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts