staticx Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 Vēlos izveid sākotnēji nelielu projektiņu , mērķis ir pilnveidot savas programētāj zināšanas un izveidot komandu... Pats vēl tikai studēju un nepieciešami partneri, lai pilnveidotos (ar php) zināšnām.. Email:sunis300 Skype:kristaps300 Precizēju nepieciešams php coderis , lai izveidotu cms no 0.. Paldies par uzmanību.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martins256 Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 Ja es tieku tavā komandā, tad kādi būtu mani ieguvumi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
staticx Posted January 4, 2008 Author Report Share Posted January 4, 2008 (edited) Ieguvumi,hmmm,cik es mineju sadarbiba, iegutu jaunu pieredzi, draugus,velak jau pie kadiem lielakiem darbiem iesaistitos,ta luk, es personoski ar php nenodarbojos tapec,vai paligu. Edited January 4, 2008 by staticx Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 Pats vēl tikai studēju un nepieciešami partneri, lai pilnveidotos (ar php) zināšnām.. es personoski ar php nenodarbojos tapec,vai paligu. Tu pats saproti, ka tu vienā postā saki, ka vēlies labāk apgūt php, bet nākamajā jau, ka nenodarbojies php ? http://php.lv/f/index.php?showtopic=8743 Cilvēks meklē, kas viņa vietā kodēs par brīvu. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
localhero Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 Mans skatījums: Kārtējais Napoleons. Link to comment Share on other sites More sharing options...
staticx Posted January 4, 2008 Author Report Share Posted January 4, 2008 nejau kodes par brīvu,jus parprotat, Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 To tu tikko izdomāji, ja ? :) Jo uz martins256 jautājumu, kādi būs ieguvumi, tu visu ko sarakstīji, bet samaksu nevienā brīdī nepieminēji. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
martins256 Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 ja mēs pārprotam, tad tev jāizskaidro, ka patiesībā tas ir domāts. un kas tas vispār par projektu? mby kkāds labdarības... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
staticx Posted January 4, 2008 Author Report Share Posted January 4, 2008 izveidot,tadu projektu,kura pilnveidot savas zināsānas,ja velaties ko vairak uzinat msg me.. Izveidot tadu ,kā dienasgramatu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristabs Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 Jāuzkodē blogs priekš Tevis 4free :) Tā uzreiz saki arī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 (edited) staticx (Skype:kristaps300, Email:sunis300) a kaa lai zin kas pa domeinu ?? ir tas pats kas nensy (Skype:kristaps300, spartaks3000@inbox.lv) http://php.lv/f/index.php?showtopic=8743 varbuut abus vaig kkaa briidinaat vai kaut kaa taa, ka registreejas 2x un prasa to pashu ,,, Edited January 4, 2008 by Klez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts