Jump to content
php.lv forumi

staticx

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

staticx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. staticx

    Darbs

    Sveiki,man nepieciešams coderis,lai veiktu dažas izmainas jaw gatava weba. Pieredzejusam koderim darbs var aiznemt 4-5 stundas.Sākotnējasi budžēts ir 50ls,bet ja bus nepieciešamas lielāka izmaiņas tad atalgojums var palielināties. Tā kā mani gatava prezentācija,nepieciešams sazināties ar darba meklētājiem. [email protected] skype-kristaps351 Ja ir gribēšana var dabūt patstāvīgu darbu,atalgojums būs atkaŗigs no pieprasījuma un budžeta.
  2. Nu,uztaisot nelielu mājaslapu,vel trūkst tikai tas,lai varetu rakstīt zinas,to arī nemāku darīt, un arī naw bijuši neķadi resursi par šo lietu. Ja vari iemet kādu linku,kā pareizi un labi izveidot šo lietu,lai var rakstīt ziņas.
  3. Esmu iesācējs php,jomā,lai gan nelielu webinu māku uzccept,taču nemāku,uztaisit admin kontroles,lai varetu rakst;it rakstus,banot lietotājus utt. Varbūt kāds no jums zin,kur varetu meklēt informāciju par šo lietu :) Paldies.
  4. Nu tur aju tā lieta,ka mana prioritāte nau php,bet ja vaig tad pats varu visu sakodēt,un sie webi,neviens nau wiev sourse izmantoti
  5. mulki,es pats kodeju,esmu kodejis vairakas majaslapas.Lasi virsrakstu. Mani projekti:www.evil.lv ,http://trick-jumps.lv/, www.h2.lv šobrīd top-http://nice.lv/
  6. Ja kādam interesē veidoju programētaj komandu sikaka informacija pa skype kristaps300
  7. izveidot,tadu projektu,kura pilnveidot savas zināsānas,ja velaties ko vairak uzinat msg me.. Izveidot tadu ,kā dienasgramatu
  8. nejau kodes par brīvu,jus parprotat,
  9. Ieguvumi,hmmm,cik es mineju sadarbiba, iegutu jaunu pieredzi, draugus,velak jau pie kadiem lielakiem darbiem iesaistitos,ta luk, es personoski ar php nenodarbojos tapec,vai paligu.
  10. Vēlos izveid sākotnēji nelielu projektiņu , mērķis ir pilnveidot savas programētāj zināšanas un izveidot komandu... Pats vēl tikai studēju un nepieciešami partneri, lai pilnveidotos (ar php) zināšnām.. Email:sunis300 Skype:kristaps300 Precizēju nepieciešams php coderis , lai izveidotu cms no 0.. Paldies par uzmanību..
×
×
  • Create New...